Behandling mod mistrivsel til unge med og uden diagnoser

Spring ventetiden over og få en psykoterapeutisk behandling gennem det private. En stor overskrift disse tider er mistrivsel hos unge og der er i forvejen pres på det offentlige system som aldrig før. Som et ungt menneske har man brug for ressourcer, for at klare sig igennem ungdommens udfordringer, både de studiemæssige, arbejdsmæssige udfordringer og dem som opstår i det relationelle og den sociale arena. Lige meget om det er depression, stress, angst, afhængighed, lavt selvværd eller noget sjette som oven i dette udspiller sig, kan jeg hjælpe med at finde de fornødne ressourcer og ikke mindst genfinde glæden og autentisk tilfredshed.

Jeg tilbyder hypnose, coaching og psykoterapeutiske behandlinger til unge, som ønsker at øge sin mentale trivsel og sundhed. Få en ledig tid og besøg mig i min klinik, online eller til en walk’n’talk ude i naturen.

ENKELT SESSION

1 SESSION
1150 kr Pr. gang
 • Gratis forsamtale 15 min
 • Ideel til opfølgning

MINI FORLØB

3 SESSIONER
3450kr
3150 kr Spar 300,-
 • Gratis forsamtale 15 min
 • Et kortvarigt forløb med fokus på den enkelte problematik.

STANDARD FORLØB

5 SESSIONER
5750kr
4950 kr Spar 800,-
 • Gratis forsamtale 15 min
 • Et længerevarende forløb der sigter på et mere dybdegående arbejde med at forstå, forandre og udvikle dybereliggende mønstre og overbevisninger.
ANBEFALET

MENTOR FORLØB

10 SESSIONER
11500kr
9500 kr Spar 2000,-
 • Gratis forsamtale 15 min
 • Et mentorforløb der særligt henvender sig til længerevarende forløb med både korte og lange perioder i mellem sessionerne.
 • Fx: Livsstilsændringer, misbrug, varigt vægttab, udbrændthed stress mm.
MEST VÆRDI

Dit Mentale Væksthus samarbejder med Sundhed+

Fra mistrivsel til livskvalitet

Det kan være svært at snakke om, at man føler sig ødelagt inden i. Du er måske vant til at tage en maske på, for at vise du er ok, imens at du inden i er ved at gå i stykker. Du tager masken af, når du kommer hjem igen, for at slappe af og være dig selv. Du har det dårligt, du er ked af det. Måske har du tanker, der chokerer dig. Du har svært ved at snakke med dine forældre om, hvordan du har det, for du vil ikke skuffe nogen eller være grunden til at de bekymrer sig. 

Måske er det ikke unormalt for dig, at du gennem en dag tænker noget lignende af: 

 • ”For hver fejl jeg laver, skuffer jeg mig selv og andre …”
 • ”Jeg føler ikke jeg kan bidrage på nogle måder …”
 • ”Jeg føler mig dum og malplaceret …”

Måske er det ikke unormalt for dig, at du gennem en dag føler noget lignende af:

 • Overdreven bekymring / tankemylder / svært ved at være tilstede
 • Ikke at være god nok / utilstrækkelig / ikke at slå til
 • At være usikker på dig selv / lav selvfølelse / uvirkelighedsfølelse

Kan du genkende dig selv i ovenstående? Eller sidder du som bekymret mor eller far og kan genkende dit barn ud fra beskrivelsen?

Så læs videre.

Jeg ved at den ovenstående beskrivelse, er en kraftig generalisering – ikke alle unge føler og tænker præcis det, jeg beskriver, bare fordi man mistrives. Mistrivsel er en individuel oplevelse. Det afspejler mine behandlinger også. Jeg tilpasser behandlingen efter dine behov og al behandling tilrettelægges omkring din proces. Forløbets hensigt er, at du vil udvikle en ny måde at opleve at være dig. Behandlingens mål definerer du og du vil måske opleve løsninger på flere planer. Fx:

 • At du nemt kan tilgå og dyrke dine relationer og dit sociale liv
 • Du nemmere kan møde verden, gøremål og opgaver med ro og afslappethed
 • Du oplever at have flere ressourcer til rådighed i situationer, hvor du før følte dig utilstrækkelig
 • Få dyrket flere ting, der giver dig energi og stemmer overens med den person, du er – eller måske blive bevidst om, hvad det er
 • Få vendt dine begrænsende overbevisninger til støttende overbevisninger:
  • “For hver fejl jeg laver, er det blot læring og jeg udvikler mig”
  • “Jeg er ved at blive klogere på, hvordan jeg kan bidrage på min egen måde”
  • “Jeg er nok, men kravene omkring mig er for høje”
  • “Jeg er defineret af andre ting end mine præstationer”
 • At være den bedste udgave af dig

Dette er blot eksempler på personlig forandring. 

Perfekthedskultur

Mange underliggende faktorer for trivsel, skænker vi ikke nødvendigvis en tanke, når vi befinder os i dem. Når rammerne er utilstrækkelig, vil mennesker ofte tilpasse sig, fordi det er måden vi overlever. Når vi ubevidst tilpasser os en perfekthedskultur, er det naturligt at bebrejde sig selv, når man fejler. Lær hvordan du på en sund måde, kan begå dig i dit liv, uden du skal være exceptionel, perfekt til alting og aldrig mere ubevidst begår systematiske overgreb på dig selv, ved at tilpasse dig krav, som er urimelige.

Selvværd og mere selvværd

Et omdrejningspunkt for behandlingen er ved at styrke dit selvværd. Jo bedre dit selvværd bliver, jo bedre vil du klare dig ude i verden. Du vil nemmere tage gode beslutninger for dig selv og du vil lære at sætte grænser, sige dine behov højt og blive bevidst om dine egne værdier og leve dit liv efter dem. Du vil stå stærkere i dine valg og i dig selv. Hvor du før kunne være usikker, vil du måske opleve at kunne stå stærkere i din usikkerhed og være mere selvsikker.

Diagnoser

Jeg diagnotiserer ikke mine klienter og har ikke faglig baggrund for at gøre det. Har du en diagnose, skal du blot oplyse mig om dette, da det ikke er alle diagnoser jeg behandler. Ligeledes kan jeg heller ikke garantere for min behandling har nogen effekt, hvis du er på antidepressiv medicin. Dog vil du kunne nyde godt af behandlingen, hvis du i forvejen planlægger at trappe ud af din medicin. Udtrapning anbefaler jeg du gør i samråd med din læge eller psykiater.

Ann AndersenAnn Andersen
08:31 31 Jan 24
Jeg har været én gang hos Julie, med et fantastisk resultat, det jeg ønskede hjælp med, opnåede jeg på bare én gang. Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Julie er virkelig dygtig og meget behagelig at være sammen med.
Z SZ S
13:32 07 Dec 23
Julie og jeg, havde talt sammen par gange, om hypnoseterapi. Jeg havde ingen idé om, hvad det gik ud på, men havde et stort ønske om, at have lyst til, at spise og lave mad, og ikke kun have lyst til slik.Derfor fik jeg en behandling, og det virkede!! Jeg fik lyst til, at lave mad, og lysten, er der stadig.Efter den første behandling, talte vi om, hvad hypnose også kan.Det blev til, et forløb, hvor vi dykkede dybt ned, i gamle traumer. Det var en fantastisk og til tider voldsom rejse.Men resultatet, er vildt. På ganske kort tid, har jeg fået en fuldkommen ro i kroppen og hovedet.Min familie og omgangskreds, kommenterer på det, og bemærker en ny glæde og ro hos mig.Jeg ved slet ikke, hvordan jeg, skal takke Julie nok, for den kæmpestore forskel, hun har gjort for mit liv.Hun skal have min største og varmeste anbefaling🩷
Michell FjordhøjMichell Fjordhøj
11:40 14 Sep 23
Ved ikke hvad Julie har gjort ved mit hoved, men har det helt fantastisk. Har i længere tid haft voldsomme mange tanker og ikke kunne finde ro i hovedet. Efter en behandling hos Julie, er hovedet tom for tanker og har en helt fornyet energi. Giver mine varmeste anbefalinger. ❤️
Julie er virkeligt det sødeste, mest empatiske, imødekommende menneske. Jeg har haft 3 sessioner hos Julie og det har været en fornøjelse på flere planer. Jeg kan kun anbefale Julie hvis man vil arbejde med forskellige temaer imens liv.
Helene Estela RivasHelene Estela Rivas
09:21 14 Oct 20
Jeg blev anbefalet Julie af en bekendt, og har absolut ikke fortrudt min session med hende.Julie har en dejlig og rolig personlighed. Hun er imødekommende og tilstede og jeg oplevede at hun hurtigt kunne zoome sig ind på mit behov, og hvor jeg var i min rejse. Det er for mig, tegn på en god terapeut.Hypnose-metoden var jeg var skeptisk omkring – lige indtil jeg havde afprøvet det. Hold op, en befrielse! Jeg har følt effekten i helt op til en måned efter.Hun guide dig flot igennem processen, sørger for at rummet og rejsen er tryg, og sørger for at du lander flot bagefter, og ikke går fra sessionen ked eller nedtrykt.Jeg kan på det varmeste anbefale Julie.Tusind tak for alt ❤
Ulle LightMirrorUlle LightMirror
14:18 18 Mar 20
Julie giver en behagelig behandling som er yderst professionel, der er plads til alt det gode, det alvorlige men også det sjoveFaktisk er der bare plads hvilket for mit vedkommende var rigtig rart og beroligendeJulie virker som en kompetent behandler og resultaterne er tydelige at mærkeJeg var træt og lettere irriteret da jeg ankom men fik ro påSamtidig var jeg fuld af fornyet energi, som sagt gik hele vejen fra trianglen og til hovedbanegården i et strejk, med et stort smil på mit ansigt, he hø høEn anbefalelsesværdig oplevelseTusind tak 😀
Nicolaj Hoff HansenNicolaj Hoff Hansen
18:46 24 Jan 20
Mit første besøg hos Julie var en kæmpe succesoplevelse. Julie er et super behageligt menneske, hun har bare en fantastisk udstråling. Hun kan virkelig anbefales
Jesper SchultzJesper Schultz
19:15 12 Nov 19
Sikke en fantastisk resultat der er kommet efter mit besøg hos Julie.Mit store problem er, ja nu hedder det var.Jeg var meget presset på at have hovdet under vand. Det er lidt noget møg når jeg gerne vil lære at svømme crawl.Jeg er startet min svømme træning og det er med hovdet under vand. Jeg er gået fra at det nok ikke ville lykkes til at kunne sætte mig et større mål med min træning.Så for mig er 5 stjerner til Julie ikke nok.
js_loader

Hej, mit navn er Julie

Jeg har mødt flere unge klienter, alle med forskellige oplevelser af ikke at trives, som i nogle tilfælde udvikler sig til diagnoser som: angst, OCD, depression og spiseforstyrrelser.  Jeg kan hjælpe dig med at styrke dine egne ressourcer, for at skrue op for din indre kraft, der kan hjælpe dig med at leve et liv, der føles mere tilfredsstillende efter forløbets afslutning. Jeg tager dig i hånden og hjælper dig med at bearbejde følelser der påvirker dig i din fortid, nutid og fremtid. På dit initiativ finder vi vejen mod en fremtid, som indeholder balance, værdier og ønsker, som du er med til at definere. Du kan få mere information om Julie her.

FAQ

Nogle forsikringsselskaber dækker behandlinger, tjek hos dit forsikringsselskab om de dækker behandlinger af Reg. Psykoterapeuter.

Sygesikringen og Danmark yder ikke tilskud. 

Er du medlem af Sundhed+ kan du dele din betaling op i rater og låne kredit op til 50.000 kr til mine forløb og behandlinger. Se mere på:

www.sundhedplus.dk

Jeg har lokale i Flexhuset på adressen:

Roskildevej 18A 3600 Frederikssund

Kun 3 min. væk fra Frederikssund St. og med parkering lige ude foran døren.

Afbud og udeblivelser meldes senest 24 timer før via din booking email, tlf/sms på 21240806 eller kontakt@juliekrag.dk .
For sent afbud og udeblivelse uden afbud takseres fuld behandlingstakst.

ENKELT SESSION

1 SESSION
1150 kr Pr. gang
 • Gratis forsamtale 15 min
 • Ideel til opfølgning

MINI FORLØB

3 SESSIONER
3450kr
3150 kr Spar 300,-
 • Gratis forsamtale 15 min
 • Et kortvarigt forløb med fokus på den enkelte problematik.

STANDARD FORLØB

5 SESSIONER
5750kr
4950 kr Spar 800,-
 • Gratis forsamtale 15 min
 • Et længerevarende forløb der sigter på et mere dybdegående arbejde med at forstå, forandre og udvikle dybereliggende mønstre og overbevisninger.
ANBEFALET

MENTOR FORLØB

10 SESSIONER
11500kr
9500 kr Spar 2000,-
 • Gratis forsamtale 15 min
 • Et mentorforløb der særligt henvender sig til fx: Livsstilsændringer, misbrug, varigt vægttab, udbrændthed stress mm.
MEST VÆRDI

Dit Mentale Væksthus samarbejder med Sundhed+

Mere om

Hvordan foregår en behandling hos Julie?

Få svar på dine spørgsmål