Om Julie

Hej, jeg hedder Julie Krag

Jeg tror på, at når individet trives, trives omgivelserne omkring os. 

Med psykoterapi har jeg hjulpet mange mennesker med at forløse problematikker og personlige udfordringer, af forskellig karakter. 

Mine kernekompentencer:

  • Neurodivergens, ADHD-forståelse og særlig sensitiv
  • Angst
  • Depression
  • Overvægt og forstyrret spisning

Jeg er uddannet fra Psykoterapeut Akademiet:

  • Reg. psykoterapeut
  • NLP Master practitioner
  • Master hypnoterapeut

Derudover har jeg erhvervet mig kurser indenfor meditation, mindfulness og åndedrætsterapi:

Inden jeg beskæftigede mig med terapi, har jeg en professionsbachelor fra Frøbel Seminariet som socialpædagog.

Jeg har en solid erfaring med at danne relationer med både børn og voksne. Min erfaring er bred, da jeg både har kendskab til neurotypiske sociale udfordringer samt neurodivergente som fx autisme og ADHD. At arbejde med mennesker er mit kald og jeg trives med at udvikle og hjælpe mennesker, som har brug for det. 

Løbende modtager jeg supervision på mine rapporter, og sikrer på den måde kvaliteten inden for mit terapeutiske arbejde. Derfor kan jeg tilbyde grundige sessioner for mine klienter, der kommer hos mig. 

Vi kan ikke ændre på vores fortid, men vi kan ændre på den måde, vi føler og tænker om den i vores nuværende liv.

Vælge om det fortsat skal være med til at begrænse os i vores fremtid - eller om det skal åbne nye muligheder i vores liv.

Julie Krag som terapeut

Når jeg hjælper mennesker i krise med at håndtere udfordringer og personlig udvikling, er det vigtigste for mig at du har plads og tillid til at åbne op om dig selv og dit problem. Tillid er nøglen til en succesfuld behandling kan finde sted.

Jeg respekterer din model af verden og vil hjælpe dig med at få nye perspektiver på din problemstilling. Mit fokus er på at slibe dit mindset og øge din bevidsthed mod hensigtsmæssige, positive løsninger og mål. Jo højere bevidsthed du har på dine mønstre og adfærd, des lettere bliver det for dig at indlære nye mønstre.

Jeg tager dine følelser alvorligt og jeg hjælper dig med at håndtere og forløse i det omfang, du har brug for det. Nogle gange er det gamle uforløste følelser, som blokerer for, at du kan være og leve dit liv, som du ønsker det.

Når du vælger at få behandling hos Julie Krag, vil du forvente at modtage skræddersyet professionel rådgivning og vejledning af høj kvalitet.

Julie Krag 's mission

Jeg tror vi på kraften af personlig udvikling og selvværd. Inspireret af min egen rejse med at besejre psykisk sygdom, er min mission at hjælpe andre med at tage ansvar for deres liv og opnå en dyb forståelse af sig selv. Jeg er enig i NLP’ens forudsætninger og stræber efter at styrke selvværdet hos enhver klient jeg har i min stol.

Mit mål går ud over individet; jeg ønsker at skabe et overskud af selvkærlighed, der giver mine klienter mulighed for at påvirke verdenen omkring dem, herunder vores fælles klima og miljø.

Hvad gør Dit Mentale Væksthus unik? Jeg er en yngre terapeut med meget livserfaring og engageret i vores samfund – hvilket gør at jeg forstår nutidens udfordringer og tendenser. Mit fokus er på positiv forandring og konkret fremgang, og jeg er dedikeret til at løse behov inden for angst, stress, sundhed, sorg og kriser – alt sammen med udgangspunkt i styrkelsen af dig og din selvforståelse.

Dit Mentale Væksthus tror på, at når individet trives, kan verden blomstre.

Læs mere om

Hypnoterapi

Hvem er Julie Krag privat?

Jeg er født i Frederikssund og har boet i området hele min barndom og starten af mine unge år. Jeg er skilsmissebarn fra en alder af 8 år og er vokset op, som den ældste i en søskendeflok med en lillebror og senere også en lillesøster. Som barn elskede jeg sport og dyrkede det i det omfang, jeg kunne komme til det.

Jeg har altid følt mig anderledes og har selv gennemgået diverse kriser i mit liv. Har mærket depression, angst og været ramt af stress. Været igennem den offentlige psykiatri. Siddet fast i forskellige negative livshæmmende overbevisninger og forestillinger om mig selv. Det var min historie indtil jeg fandt ud af, at jeg var særlig sensitiv. Med den erkendelse var det pludselig muligt at skabe trivsel for mig selv i mit liv. 

Min egen historie har gjort mig nysgerrig på, hvorfor mennesker reagerer som vi gør i livets situationer og kriser. Jeg har siden barndom søgt dybt efter at finde svar og en højere mening med livet. Jeg har fundet ud af, at ved at kende mig selv og søge ind ad, vil jeg finde svarene på de indre spørgsmål. Dette vil jeg som psykoterapeut gerne udbrede til så mange mennesker som muligt. 

Når jeg bare er mig i min fritid, er jeg mor til to dejlige børn og kæreste med deres far, Christian.

Personlig udvikling har været et tema i mit liv gennem de sidste mange år. Jeg kender til det at sidde “i den varme stol”, og det med at være i proces. Deraf er jeg støbt med den holdning, at man skal kunne arbejde med sig selv, for at kunne arbejde med andre.  

Julie Krag har siden 2017 hjulpet mere end 200 forskellige klienter med forskellige problemstillinger.

Jeg håber, at du vil give mig muligheden for at hjælpe dig også.

Vil du læse klienters udtalelser og anbefalinger?

[ameliabooking trigger=amelia-costum-id]