HYPNOSE ANBEFALING FREDERIKSSUND

Her på siden kan du finde hypnose anbefaling hos Julie Krag i Frederikssund, indehaver af Dit Mentale Væksthus – tidligere Nordsjællands Hypnoseklinik.

Der findes mange hypnoterapeuter og hypnotisøre i Danmark – nogle bedre end andre.

Hypnose anbefalinger, udtalelser og reviews om mig – Julie – kan du finde her på siden. 

Ann AndersenAnn Andersen
08:31 31 Jan 24
Jeg har været én gang hos Julie, med et fantastisk resultat, det jeg ønskede hjælp med, opnåede jeg på bare én gang. Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Julie er virkelig dygtig og meget behagelig at være sammen med.
Z SZ S
13:32 07 Dec 23
Julie og jeg, havde talt sammen par gange, om hypnoseterapi. Jeg havde ingen idé om, hvad det gik ud på, men havde et stort ønske om, at have lyst til, at spise og lave mad, og ikke kun have lyst til slik.Derfor fik jeg en behandling, og det virkede!! Jeg fik lyst til, at lave mad, og lysten, er der stadig.Efter den første behandling, talte vi om, hvad hypnose også kan.Det blev til, et forløb, hvor vi dykkede dybt ned, i gamle traumer. Det var en fantastisk og til tider voldsom rejse.Men resultatet, er vildt. På ganske kort tid, har jeg fået en fuldkommen ro i kroppen og hovedet.Min familie og omgangskreds, kommenterer på det, og bemærker en ny glæde og ro hos mig.Jeg ved slet ikke, hvordan jeg, skal takke Julie nok, for den kæmpestore forskel, hun har gjort for mit liv.Hun skal have min største og varmeste anbefaling🩷
Michell FjordhøjMichell Fjordhøj
11:40 14 Sep 23
Ved ikke hvad Julie har gjort ved mit hoved, men har det helt fantastisk. Har i længere tid haft voldsomme mange tanker og ikke kunne finde ro i hovedet. Efter en behandling hos Julie, er hovedet tom for tanker og har en helt fornyet energi. Giver mine varmeste anbefalinger. ❤️
Julie er virkeligt det sødeste, mest empatiske, imødekommende menneske. Jeg har haft 3 sessioner hos Julie og det har været en fornøjelse på flere planer. Jeg kan kun anbefale Julie hvis man vil arbejde med forskellige temaer imens liv.
Helene Estela RivasHelene Estela Rivas
09:21 14 Oct 20
Jeg blev anbefalet Julie af en bekendt, og har absolut ikke fortrudt min session med hende.Julie har en dejlig og rolig personlighed. Hun er imødekommende og tilstede og jeg oplevede at hun hurtigt kunne zoome sig ind på mit behov, og hvor jeg var i min rejse. Det er for mig, tegn på en god terapeut.Hypnose-metoden var jeg var skeptisk omkring – lige indtil jeg havde afprøvet det. Hold op, en befrielse! Jeg har følt effekten i helt op til en måned efter.Hun guide dig flot igennem processen, sørger for at rummet og rejsen er tryg, og sørger for at du lander flot bagefter, og ikke går fra sessionen ked eller nedtrykt.Jeg kan på det varmeste anbefale Julie.Tusind tak for alt ❤
Ulle LightMirrorUlle LightMirror
14:18 18 Mar 20
Julie giver en behagelig behandling som er yderst professionel, der er plads til alt det gode, det alvorlige men også det sjoveFaktisk er der bare plads hvilket for mit vedkommende var rigtig rart og beroligendeJulie virker som en kompetent behandler og resultaterne er tydelige at mærkeJeg var træt og lettere irriteret da jeg ankom men fik ro påSamtidig var jeg fuld af fornyet energi, som sagt gik hele vejen fra trianglen og til hovedbanegården i et strejk, med et stort smil på mit ansigt, he hø høEn anbefalelsesværdig oplevelseTusind tak 😀
Nicolaj Hoff HansenNicolaj Hoff Hansen
18:46 24 Jan 20
Mit første besøg hos Julie var en kæmpe succesoplevelse. Julie er et super behageligt menneske, hun har bare en fantastisk udstråling. Hun kan virkelig anbefales
Jesper SchultzJesper Schultz
19:15 12 Nov 19
Sikke en fantastisk resultat der er kommet efter mit besøg hos Julie.Mit store problem er, ja nu hedder det var.Jeg var meget presset på at have hovdet under vand. Det er lidt noget møg når jeg gerne vil lære at svømme crawl.Jeg er startet min svømme træning og det er med hovdet under vand. Jeg er gået fra at det nok ikke ville lykkes til at kunne sætte mig et større mål med min træning.Så for mig er 5 stjerner til Julie ikke nok.
js_loader

Hvis du leder efter en effektiv måde at tackle dine personlige udfordringer på, kan det være fantastisk at se, hvad tidligere klienter har fået ud af mine hypnosebehandlinger. Mine hypnosebehandlinger er designet til at hjælpe dig med at opnå en dyb tilstand af afslapning og fokus, hvor du kan begynde at arbejde med de underliggende årsager til dine problemer.

Scroll ned for at læse mere om hypnose anbefaling frederikssund

Tip til at finde din rette hypnose behandler: Find en som har erfaring med den type problem eller løsning, du søger.

At kende terapeutens kompetencer og ekspertise inden for forskellige terapeutiske tilgange og metoder, kan i flere tilfælde være godt at navigere efter. Hvis terapeuten har en bred uddannelsesmæssig baggrund, kan vedkommnde have en bredere vifte af teknikker og værktøjer til rådighed til at hjælpe dig som klient.

 

Vær opmærksom på: At der er forskel på at være hypnoterapeut og hypnotisør.

En hypnotisør og en hypnoterapeut er to forskellige professioner, der bruger hypnose som en del af deres praksis, men på forskellige måder.

En hypnotisør er typisk en underholder, der bruger hypnose som en form for underholdning, hvor de får frivillige personer til at udføre sjove eller mærkelige handlinger. De fokuserer primært på at underholde publikum og skabe en sjov og afslappet atmosfære.

En hypnoterapeut derimod, er en behandler eller sundhedsperson, der bruger hypnose som en terapeutisk teknik til behandling af forskellige mentale eller fysiske problemer. Hypnoterapeuten arbejder ofte tæt sammen med klienten for at identificere og tackle specifikke problemer, såsom stress, angst, afhængighed, kronisk smerte eller vægttab.

Generelt set er en hypnoterapeut mere fokuseret på at bruge hypnose til at hjælpe klienten med at opnå en positiv forandring i deres liv, mens en hypnotisør primært fokuserer på underholdning.

Du kan med fordel også: Undersøge hvor vedkommende er uddannet fra. 

Det kan give en indikation af terapeutens etiske standarder og professionalisme. Hvis terapeuten har en anerkendt uddannelsesmæssig baggrund fra en velrenommeret institution, kan det indikere, at vedkommende er seriøs omkring sit arbejde og følger standarder og retningslinjer for god praksis.

Det kan give en følelse af tillid og tryghed for dig som klient at vide, at terapeuten har en solid uddannelsesmæssig baggrund og er kvalificeret til at hjælpe dig.

Det er en god ide: At ringe til din behandler og mærke kemien, inden du køber et forløb. En succesfuld behandling handler i den grad om tillid, som en god kemi, kan være afgørende for.

Brancheforening: Tjek om terapeuten er medlem af en anerkendt brancheforening. Det er et kvalitetsstempel og du er derved sikker på at modtage kvalificeret behandling. 

Mange af mine klienter har rapporteret positive resultater efter blot få sessioner hos mig. Jeg er stolt af at kunne tilbyde en sikker og naturlig måde at behandle en lang række mentale og psykiske udfordringer, som du kan læse mere om her.

Mine behandlinger består af professionel og avanceret hypnoterapi, der er dedikeret til at hjælpe dig med at opnå dine mål og forbedre din livskvalitet.

Jeg tror på, at mine klienters velvære er den største prioritet under behandlingen, og jeg er altid villig til at tilpasse terapien til klienternes specifikke behov.

HYPNOSE ANBEFALINGER FREDERIKSSUND ANMELDELSER

Ønsker du at jeg skal anbefale dig en hypnose behandler i dit område fra mit netværk? Så er du velkommen til at kontakte mig og jeg vil med glæde give dig en hypnose anbefaling på en hypnoterapeut, som matcher din forespørgsel.

Du kan kontakte mig her.

Hypnose anbefaling Frederikssund er relevant for dig at undersøge, hvis du leder efter hypnose i Frederikssund, som kan hjælpe dig. Hypnose anbefalinger kan give dig et indblik i, hvad tidligere klienter har fået ud af deres behandlinger. Hypnose anbefalinger kan også give dig et indtryk af hypnoterapeuten eller hypnotisøren og afmystificere forestillinger, du måtte have. Når du på din søgemaskine søger på hypnose anbefaling Frederikssund, så kan du også bruge hjemmesider som Trustpilot og Google reviews, for at få det overblik du søger, inden du vælger behandler.

Jeg håber, at du vil overveje at prøve behandlingerne i Dit Mentale Væksthus og opleve de positive fordele, som mine klienter allerede har nydt godt af.

Kontakt mig i dag for at planlægge din første session og begynde din rejse mod et roligere og lykkeligere liv.

Hvis din udfordring er uden for mit kompetenceområde, sender jeg dig med glæde videre i mit netværk, hvis du ønsker det. Jeg kender flere hypnose-psykoterapeuter på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive eller ringe til mig. Kontakt oplysninger finder du her.

Er du tidligere klient hos mig?

Har jeg ikke fået din feedback, ris eller ros, så må du gerne dele den med mig. At du vælger at dele din oplevelse med andre er en kæmpe hjælp for fremtidige klienter, som ønsker hjælp med hypnose og søger efter hypnose anbefaling Frederikssund.

Send den via. Google eller send den til kontakt@juliekrag.dk

 

Brug hypnose anbefaling Frederikssund til at finde den rette hypnoterapeut. Når du søger på hypnose anbefaling Frederikssund, vil du blive klogere på hvilken hypnose som anbefales i Frederikssund. 

Når du har undersøgt hypnose anbefaling Frederikssund kan du vælge den hypnose, som passer bedst til dig. Beslut dig nemt og hurtigt.

Søger du hypnose anbefaling Frederikssund og udenbys? For dig som søger hypnose, NLP og psykoterapi uden for Frederikssund eller Nordsjællands grænser, så anbefaler jeg terapeutlisten fra Psykoterapeutakademiet. På listen kan du finde hypnoterapeuter og psykoterapeuter over hele Sjælland, Fyn og Jylland. 

[ameliabooking trigger=amelia-costum-id]