Personlig udfordringVægttab

Vægtreduktion med hypnoterapi

Gennem samtale og hypnoterapi kan man hjælpe til vægttab. Det foregår på den måde, at vi kigger nærmere på de psykiske og mentale mekanismer, der vedligeholder og kan ligge til grund for øgning af vægten.

Kost og mad

Først og fremmest vil vi få afklaret din kost og dit madindtag. Hvad spiser du egentlig og hvilke vaner ligger der til grunde for, at du spiser det, du gør? Hvor mange måltider om dagen spiser du? Hvordan ser mængden af måltiderne ud? Ved at få afklaret både hovedmåltider samt mellemmåltider, giver det afklaring på, om dine madvaner kan spænde ben for din ønskede reduktion af vægt.

Måske du har været igennem kure af forskellige slags, som har givet et midlertidigt resultat. Desværre for mange slankekure, er resultatet ikke vedvarende, da det ikke giver værktøjer til den livsstilsændring, det kan kræve eller forløser de indre mekanismer, der gør, at man tager på. Disse mekanismer kan være grunden til, at man enten mister kontrollen for sit madindtag, ikke kan mærke følelsen af mæthed, ikke kan finde motivationen til motion, eller har en eller anden form for mad -eller sukkerafhængighed.

Ligeledes vil vi også snakke om væskeindtag. Jeg oplever ofte at mine klienter ikke er bevidste om, at vejen til et fornuftigt vægttab, sker gennem gode mængder vand. Drikker man ikke vand, får kroppen ikke renset sig igennem. Nogle gange oplever jeg i klinikken, at det i sig selv er et delmål, at starte en ny vane med at drikke vand. Det er en vigtig strategi, for at opnå et bedre velvære i kroppen, samt reducere trang til mad og andet.

Motion og bevægelse – og motivationen dertil

Udover vil vi også kigge på motion og hvor meget din krop er i bevægelse. Vi laver ikke en træningsplan (eller kostplan for den sags skyld), men vil arbejde med motivationen for at komme i gang eller vedligeholde effektiv træning, der passer ind i dit liv. De tanker man kan gøre sig omkring det, vil vi også komme ind på, da man ofte kan have tankemønstre eller begrænsende overbevisninger, der gør, at det kan virke uoverkommeligt eller besværligt at komme -eller være i gang.

Kort sagt så vil du få mulighed for at lave nye strategier for nogle nye vaner, som vil hjælpe dig mod dit mål om vægttab.

Uforløste følelser

Mange af de tanker og vaner, man har haft gennem livet, kan være medvirkende til at man har haft en uhensigtsmæssig adfærd i forhold til sin vægt. Derfor vil du under samtalen også blive spurgt ind til din fortid. I nogle tilfælde er gamle traumer årsagen til, at man er udfordret i at komme sin vægt til livs. Ligesom det man siger med, at man kan spise på en følelse. Eller ubevidst have en adfærd der kommer i bestemte situationer. Vi vil også arbejde med selvværdet og selvfølelse.

Gennem denne type behandling, vil vi således lede efter årsagen, samtidig med at du får behandlet de delmål, der samlet set vil hjælpe dig mod det endelige mål: en varig vægtreduktion.

Da kernen i denne problematik kan ligge dybere i dit sind, er dette en proces over flere gange. Jeg vil anbefale at du forbereder dig på et forløb á 5 sessioner, da der kan være flere delmål. Vi vil arbejde med et delmål af gangen, for den mest effektive behandling.

Har du brug for at kontakte mig angående vægtreduktion og hypnoterapi eller vil du booke en tid? Så kan du udfylde formularen på denne side: https://www.juliekrag.dk/kontakt/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *