Om Julie

Hej, jeg hedder Julie

Jeg hjælper almindelige mennesker med at opnå den forandring og bedre livskvalitet, de ønsker. Gennem terapi hos mig, har jeg hjulpet folk med at forløse problematikker og personlige udfordringer, af forskellig karakter. 

 

Vi kan ikke ændre på vores fortid, men vi kan ændre på den måde, vi føler og tænker om den i vores nuværende liv.

Vælge om det fortsat skal være med til at begrænse os i vores fremtid - eller om det skal åbne nye muligheder i vores liv.

Mindsettet, følelser og daglig struktur er de ting vi kigger nærmere på, når jeg hjælper mennesker i krise med at håndtere udfordringer og personlig udvikling. 

Overordnet om Julie

Uddannet NLP Master practitioner og Master hypnoterapeut fra Psykoterapeut Akademiet. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med at uddanne mig til reg. Hypnose Psykoterapeut, som er en 4 årige uddannelse. Udover har jeg erhvervet mig kurser indenfor mindfulness og åndedrætsterapi.

Løbende modtager jeg supervision på mine rapporter, og sikrer på den måde kvaliteten inden for mit terapeutiske arbejde. Derfor kan jeg tilbyde grundige sessioner for mine klienter, der kommer hos mig. 

Metoder og tilgange

Som terapeut arbejder jeg ud fra NLP, som du kan læse meget mere om under afsnittet “Terapi“. Ydermere anvender jeg hypnoterapi i mine behandlinger. Jeg tilbyder også behandlinger uden hypnose. Det er for dig der enten ikke føler for hypnoterapi eller, at det, af anden årsag, ikke er hensigtsmæssigt for dig. Mindfulness og åndedrætsterapi vil også indgå i sessionerne, såfremt det giver mening for den pågældende klient.

Gennem disse tilgange, er jeg blevet bekendt med flere forskellige værktøjer og teknikker. Teknikker som kan hjælpe dig med at få forløst dine problematikker eller blokeringer, du kommer med. Du kan også læse meget mere om hvilke emner jeg behandler i afsnittet “Terapi“. Der, kan du også læse meget mere om hypnoterapi, hvis du er nysgerrig på det.

Har du lyst til

Læse mere om hypnoterapi?

Læse mere om NLP

Men udover det, hvem er jeg så?

Når jeg bare er Julie helt privat, holder jeg til på Amagerbro. Her bor jeg sammen med min kæreste Christian. Vi har for nylig udvidet os og er nu forældre til vores datter Smilla.

Ved siden af min terapeutiske praksis arbejder jeg med mennesker med autisme spektrum forstyrrelser som pædagog. Jeg har en særlig stor interesse for mennesker med komplekse problemstillinger.

Før al dette har jeg i mine tidlige år kæmpet med misbrug, psykisk sygdom og psykisk vold.

Jeg startede derfor tidligt i terapeutiske terapeutiske forløb og stiftede bekendtskab med NLP. Jeg oplevede, hvordan en enkelt tanke kunne ændre ens liv. At et lykkeligt liv, kun var en tanke væk. Og jeg fik en drøm. En drøm om at få et meningsfuldt liv på flere planer. En drøm om at få min egen praksis – der kunne inspirere og gøre en forskel for andre end mig selv. 

Efter nogle år sprang jeg ud i det. Jeg fik øjnene op for hypnoterapi og dens virkning. Hypnose havde ellers tidligere været et lidt mystisk og diffust emne for mig. Jeg var fyld med fordomme. Jeg blev overrasket! Lige siden, har jeg sat min store interesse på, at udvikle mig som terapeut og tillært mig teknikker og viden. Det er med henblik på at yde fyldestgørende professionel terapi, som kan hjælpe andre videre i deres personlige udfordringer. 

Personlig udvikling har været et tema i mit liv gennem de sidste mange år. Jeg kender til det at sidde “i den varme stol”, og det med at være i proces. Deraf er jeg støbt med den holdning, at man skal kunne arbejde med sig selv, for at kunne arbejde med andre.  

Facts udover

Er jeg også pædagog og har arbejdet i pædagogisk regi siden 2012, både indenfor det speciale og normale område 🙂 Jeg studerer og praktiserer mindfulness og er også glad for at bruge min krop til sport. 

 

Jeg håber du vil give mig muligheden for at hjælpe dig.

Vil du læse klienters udtalelser og anbefalinger?