Julie er virkeligt det sødeste, mest empatiske, imødekommende menneske. Jeg har haft 3 sessioner hos Julie og det har været en fornøjelse på flere planer. Jeg kan kun anbefale Julie hvis man vil arbejde med forskellige temaer imens liv.
Helene Estela RivasHelene Estela Rivas
09:21 14 Oct 20
Jeg blev anbefalet Julie af en bekendt, og har absolut ikke fortrudt min session med hende.Julie har en dejlig og rolig personlighed. Hun er imødekommende og tilstede og jeg oplevede at hun hurtigt kunne zoome sig ind på mit behov, og hvor jeg var i min rejse. Det er for mig, tegn på en god terapeut.Hypnose-metoden var jeg var skeptisk omkring – lige indtil jeg havde afprøvet det. Hold op, en befrielse! Jeg har følt effekten i helt op til en måned efter.Hun guide dig flot igennem processen, sørger for at rummet og rejsen er tryg, og sørger for at du lander flot bagefter, og ikke går fra sessionen ked eller nedtrykt.Jeg kan på det varmeste anbefale Julie.Tusind tak for alt ❤
Ulle LightMirrorUlle LightMirror
14:18 18 Mar 20
Julie giver en behagelig behandling som er yderst professionel, der er plads til alt det gode, det alvorlige men også det sjoveFaktisk er der bare plads hvilket for mit vedkommende var rigtig rart og beroligendeJulie virker som en kompetent behandler og resultaterne er tydelige at mærkeJeg var træt og lettere irriteret da jeg ankom men fik ro påSamtidig var jeg fuld af fornyet energi, som sagt gik hele vejen fra trianglen og til hovedbanegården i et strejk, med et stort smil på mit ansigt, he hø høEn anbefalelsesværdig oplevelseTusind tak 😀
Mit første besøg hos Julie var en kæmpe succesoplevelse. Julie er et super behageligt menneske, hun har bare en fantastisk udstråling. Hun kan virkelig anbefales
Jesper SchultzJesper Schultz
19:15 12 Nov 19
Sikke en fantastisk resultat der er kommet efter mit besøg hos Julie.Mit store problem er, ja nu hedder det var.Jeg var meget presset på at have hovdet under vand. Det er lidt noget møg når jeg gerne vil lære at svømme crawl.Jeg er startet min svømme træning og det er med hovdet under vand. Jeg er gået fra at det nok ikke ville lykkes til at kunne sætte mig et større mål med min træning.Så for mig er 5 stjerner til Julie ikke nok.
js_loader

HYPNOSE MOD EKSAMENSANGST - PSYKOTERAPI OG BEHANDLING

Lider du af eksamensangst, er du ikke alene. Ca. 10-20% af alle studerende oplever at have eksamensangst. 

Nogle vælger at leve med det og andre vælger at gøre noget ved det og opleve studietiden fri af eksamensangst.

De fordele du vil mærke af at blive fri af eksamensangst, kan påvirke dig både på dit studie, men også privat. Du kan opleve flere gevinster og mere balance i dit liv, ved at sige farvel til din eksamensangst.

Hypnose eksamensangst

Jeg ved ikke præcist, hvad der motiverer dig allermest for at lægge din eksamensangst bag dig.
Jeg ved bare, at hvis du læser denne tekst nu, at du med stor sandsynlighed har et ønske om, at blive total fri af eksamensangst og brænde igennem med din viden og præsentationer, hvor DU er i kontrol.

HYPNOSE KAN HJÆLPE DIG FRI AF EKSAMENSANGST

Hypnose er en fantastisk måde at behandle eksamensangst. Med hypnose kan du blive mentalt klar og helt fri af eksamensangst på kun ganske få sessioner. Hypnosen hjælper dig med at tilgå dine ressourcer og egne løsninger i din underbevidsthed. 

Jeg tilbyder skræddersyet hypnose som matcher din unikke oplevelse af at have eksamensangst. Med hypnosen mentaltræner du de løsninger og færdigheder, som du ønsker at du gør i stedet for den gamle uhensigtsmæssige adfærd, som du gerne vil af med.

Du vil opleve at få behandlet dine symptomer på eksamensangsten, som er generende og få behandlet årsagen, som er skyld i at du har haft eksamensangst indtil nu.

PRØV HYPNOSE MOD EKSAMENSANGST - BESTIL HER

Hypnose mod eksamensangst kan købes direkte her fra hjemmesiden. Du vælger blot størrelsen på forløbet og booker en dato i kalenderen.

De fleste af mine klienter foretrækker dog at ringe eller skrive til mig først, for at få afklaring på spørgsmål eller vejledning til hvilket hypnose forløb mod eksamensangst, der vil være mest passende. 

Du kan ringe eller skrive til mig, når som helst. Jeg vil med glæde hjælpe og vejlede dig.

Neden for kan du vælge, hvilket hypnose forløb du ønsker at vælge.

ENKELT HYPNOSE SESSION

1 SESSION
1150 kr Pr. gang
 • Skræddersyet 1:1 session
 • Fysisk eller online
 • Varighed 90 minutter
 • Hvis du ønsker at betale pr. gang
 • Hvis du har brug for yderligere afklaring inden køb af forløb
 • Hvis du har brug for opfølgende session efter endt forløb
 • Hurtig lindring af nervøsitet
Populær

MINI HYPNOSE FORLØB

3 SESSIONER
3450kr
3150 kr Spar 300,-
 • 1 session: Afklarende samtale og hypnose
 • 2 session: Målrettet individuel tilrettelagt terapi og hypnose
 • 3 session: Justering og effektivisering af ønsket resultat med behandling
 • Forløb tilpasset dine behov
 • Minimer nervøsitet
 • Dyb ro
 • Skab overblik over eksamen
 • Ekstra: Lydfiler til hjemmebrug
ANBEFALET

STANDARD HYPNOSE FORLØB

5 SESSIONER
5750kr
4950 kr Spar 800,-
 • 1 session: Afklarende samtale og hypnose
 • 2 session: Målrettet individuel tilrettelagt terapi og hypnose
 • 3 session: Justering og effektivisering af ønsket resultat med behandling
 • 4 session: Håndtering af modstridende følelser / problematikker
 • 5. session: Mentaltræning til vedligeholdelse af ny tilstand / adfærd / evner
 • Forløb tilpasset dine behov
 • Minimer nervøsitet
 • Dyb ro
 • Skab overblik over din eksamen
 • Giv din bedste præstation
 • Ekstra: Lydfiler til hjemmebrug
MEST VÆRDI

KAN HYPNOSE HJÆLPE MOD EKSAMENSANGST?

Det korte svar er ja! Fordi hypnose er en fantastisk måde at tilgå løsninger og tillære nye færdigheder. Med hypnose kan du træne forandring i din hjerne. 

Hjernens evne til at ændre sig, hedder i neurovidenskaben “neuroplasticitet”. Neuroplasticitet er den mekanisme i hjernen, som er ansvarlig for hukommelse og læring. For hver gang du tillære dig noget nyt eller træner en bestemt færdighed, forbinder der sig nye nerveceller – og dem som i forvejen allerede er tilstede forstærkes.

Kort fortalt, betyder det, at når du bruger din forestillingsevne under hypnosen til at være i løsningen og dit mål om at være angstfri til eksamen, så vil neuroplasticiteten danne nye veje og nye spor i din hjerne, som indlære dine nerveceller denne nye adfærd. 

HVORDAN VIRKER HYPNOSE MOD EKSAMENSANGST?

Hypnose mod eksamensangst virker, fordi det påvirker neuroplasticiteten i din hjerne, så du kan lære nye færdigheder både i din mentale og kropslige adfærd – men også på et tanke og følelsesmæssigt plan. 

Hypnosen virker så godt fordi den fokuserer på dit mål frem for problemet – fordi de nye spor og veje der læres i din hjerne, er styret af det du fokuserer på. Kort sagt, det du fokuserer på, får du mere af!

Derfor vil du være meget mere i løsningen i sessionerne, fremfor at sidde fast i problemet.

Hvis det giver mening at gå ind i problemet for at forløse og bearbejde årsagen terapeutisk, kan hypnosen også være behjælpelig med at tilgå vigtig viden i underbevidstheden, som er essentiel for at bearbejde årsagen og opløse den fuldstændig, så du kan blive fri af eksamensangst.

HVAD ER EKSAMENSANGST BEHANDLING MED HYPNOSE?

En typisk hypnose session foregår først med en helt almindelig samtale med en beskrivelse og afklaring af dit problem, hvor jeg spørger ind til forskellige detaljer, som kan være relevante for hypnose behandlingen.

Den måde du oplever at eksamensangst er et problem for dig, danner vinklen til hvordan vi vil arbejde med løsningen. For langt det meste af samtalen foregår ved, at du får lov til at drømme ind i ønskescenariet for, hvordan du virkelig virkelig ønsker at have det. Så når vi taler om “løsningen” her, så menes der dit mål. Dit mål med at få behandlet eksamensangst med hypnose.

Under samtalen vil du blive spurgt ind til dine indre værdier, ressourcer som menneske og ind til ting, som kan vække inspirerende tanker og nye perspektiver på dig selv, dit problem og dine mål.

Først efter samtalen vil du blive lagt i hypnose. Det foregår i min bløde stol, hvor jeg vil sidde ved siden af eller overfor dig. Jeg vil guide dig ind i behagelig afslapning og fordybe dig, så du trygt og tillidsfuldt kan modtage den fornødne terapeutiske behandling.

Når du er fordybet, vil du mærke at du er meget behageligt afslappet og i en fredfyldt tilstand, hvor du nemt kan fokusere på min stemme. Du er ved fuld bevidsthed og vil være opmærksom på alt hvad jeg siger. Det er også muligt at du mærke at din opmærksomhed falder og stiger i frekvens – ligesom de svingninger man mærker lige inden og lige efter søvn.

Med din koncentrerede opmærksomhed kan du svare mere præcist på vigtige spørgsmål, som enten tager afsæt i årsagen til dit problem eller til indre dele af dig, som har været i konflikt omkring din adfærd på forskellige planer. 

Det vil være op til dig at svare på de spørgsmål du får. Du er fuld kontrol under hypnosen og jo mere tillid du har til din behandling og til mig, din terapeut, jo nemmere for dig vil det være, at åbne dig og deltage ved at svare, når spørgsmålene kommer.  

Består problemet af flere mindre delproblemer, vil en session oftest tage udgangspunkt i en del ad gangen. For at nå ind til løsningens kerne, giver det derfor mening at få flere behandlinger, selvom det nogle gange sker, at et forløst problem forløser flere problemer, ligesom ringe spreder sig i vandet.

Du vil i alle sessioner opleve at blive guidet af mig og blive “holdt i hånden” så du kan føle dig tryg og i gode hænder. På den måde vil du kunne bearbejde dybe og tunge problemer, som måske vil opleves for uoverskuelige og sårbare, når du er ved din almindelige bevidsthed.

Når forandringsarbejdet i hypnosen er gjort, vil jeg tælle dig ud, så du kommer trygt og positivt ud af hypnosen. Du får mulighed for at “vågne” let op i et tempo, som giver mening for dig. Du kan vende tilbage til hverdagens gøremål og være frisk og udhvilet.

Jeg går op i at give mine klienter den bedst etiske terapeutiske hypnose behandling, så min klient altid går styrket eller healet fra min klinik. Gamle sår eller traumer som måske eller måske ikke dukker op, vil blive lukket forsvarligt og du vil føle dig fornyet med nyvunden energi, når går fra min klinik. 

ENKELT HYPNOSE SESSION

1 SESSION
1150 kr Pr. gang
 • Skræddersyet 1:1 session
 • Fysisk eller online
 • Varighed 90 minutter
 • Hvis du ønsker at betale pr. gang
 • Hvis du har brug for yderligere afklaring inden køb af forløb
 • Hvis du har brug for opfølgende session efter endt forløb
 • Hurtig lindring af nervøsitet
Populær

MINI HYPNOSE FORLØB

3 SESSIONER
3450kr
3150 kr Spar 300,-
 • 1 session: Afklarende samtale og hypnose
 • 2 session: Målrettet individuel tilrettelagt terapi og hypnose
 • 3 session: Justering og effektivisering af ønsket resultat med behandling
 • Forløb tilpasset dine behov
 • Minimer nervøsitet
 • Dyb ro
 • Skab overblik over eksamen
 • Ekstra: Lydfiler til hjemmebrug
ANBEFALET

STANDARD HYPNOSE FORLØB

5 SESSIONER
5750kr
4950 kr Spar 800,-
 • 1 session: Afklarende samtale og hypnose
 • 2 session: Målrettet individuel tilrettelagt terapi og hypnose
 • 3 session: Justering og effektivisering af ønsket resultat med behandling
 • 4 session: Håndtering af modstridende følelser / problematikker
 • 5. session: Mentaltræning til vedligeholdelse af ny tilstand / adfærd / evner
 • Forløb tilpasset dine behov
 • Minimer nervøsitet
 • Dyb ro
 • Skab overblik over din eksamen
 • Giv din bedste præstation
 • Ekstra: Lydfiler til hjemmebrug
MEST VÆRDI

BLIV FRI AF:

 • Bekymrende tanker
 • Forstyrrende følelser
 • Ubehagelige kropsfornemmelser
 • Ukoncentreret og ufokuseret adfærd

OG OPNÅ:

 • Optimistiske og klare tanker
 • Rolige følelser
 • Afslappethed i kroppen og et roligt nervesystem
 • Koncentreret og fokuseret adfærd

HVEM ER DIN HYPNOTERAPEUT?

Mit navn er Julie Krag og jeg har selv oplevet eksamensangst i egen krop og i eget sind. Jeg har selv prøvet andre behandlinger, før jeg fandt hypnose som behandlingsmetode. Jeg ved hvor effektiv hypnose er mod eksamensangst og hvor konkret det kan skabe ændringer i oplevelsen af at skulle til eksamen og ikke mindst være til eksamen.

Jeg har været der og ved hvor frustrerende det kan være, når man er overladt til sine egne negative følelser og eksamen føles langt ude af kontrol.

Jeg kan derfor stå fuldstændig inde for hypnose behandling mod eksamensangst. Det er en fantastisk behandling.

HYPNOSE MOD EKSAMENSANGST - HVOR MANGE GANGE?

MIN ANBEFALING:

Et MINI hypnose forløb på 3 sessioner

Hypnose er aldrig nogen garanti for en succesfuld eksamen.
Det vil altid afhænge af egen indsats.

Har du brug for at spørge mig til råds, så er du velkommen til at sende en forespørgsel. Det koster ikke noget og jeg vil med glæde svare på dine spørgsmål.

 

LÆS MERE OM EKSAMENSANGST OG HYPNOSE PÅ MIN BLOG HER

Derfor bør du vælge hypnose mod din eksamensangst

 • Hypnose arbejder med din underbevidsthed, som er der vi lagre erfaringer, som udvikler dig eller afholder dig i din ønskede adfærd.
 • Ligger årsagen til din eksamensangst tilbage i fjern fortid, kan hypnose hjælpe dig tilbage og forløse gamle følelser og traumer. 
 • Du kan skrue på og omprogrammere dine symptomer både fysisk og mentalt, så de giver dig velvære og ro i nerverne – i stedet for følelser, der hæmmer din adfærd og skaber angst.
 • Du kan få ro på tankerne og ro på følelserne – og indlære en ny adfærd, som fortsat er din egen, bare mere ressourcestærk og kontrolleret.

Jeg håber, at du vil lade mig hjælpe dig ud af din eksamensangst og mod et liv, hvor det kan være sjovt at præstere og vise, hvad du kan.