KØB ET VÆGTTAB HYPNOSE forløb

1:1 Hypnose Vægttab forløb for seje kvinder og mødre der ønsker at reducere kropsvægt og få en slank krop, på en kærlig måde – uden restriktioner og slankekure.

vægttab hypnose Julie

Hvad gør du, når du opdager, at du har brug for at tabe dig?

Fx når du kigger dig utilfreds i spejlet, ikke kan passe det tøj du ønsker at klæde dig i, føler dig besværet eller uattraktiv i din krop eller bliver mindet om af tallet på din vægt, at dit helbred konflikter med din livsstil og madindtag? 

Du beslutter dig for at tabe dig og lægger en plan!

Du finder en slankekur, en kostplan og en online coach, involverer familien i dine nye madplaner og går ned i træningscenteret.

Og hvad er det næste der sker?

Du spiser restriktivt og laver regler der gør modstand for de ting i din dagligdag, som ellers giver dig nydelse – både socialt men også alene. Du bliver ekstra skrap overfor dig selv i spejlet og skælder også dig selv ud, hvis du ikke lige kommer ned i træningscenteret. Du gennemfører måske din slankekur over en kort periode eller en lidt længere periode på kostplanen med hjælp af en online coach, som får dig til at oplyse din vægt undervejs. Du føler dig nemt skyldig, skamfuld og utilstrækkelig over ikke at kunne leve op til dine mål hver dag nødvendigvis. OG selvom du lykkes med det, får du tilbagefald så snart kuren eller kostplanen er slut og din opmærksomhed er tilbage til den vante hverdag.

Du bliver skuffet over dig selv og mister måske troen på, at det nogensinde skal lykkes dig, at leve et liv i en slank krop og opnå dit ønskede varige vægttab. 

Du skal nu starte forfra med de samme anstrengelser, med det samme resultat i sigte.

Jeg forstår godt, hvorfor mange kvinder giver op – og særligt hvis de har børn eller andre ting, der udfordrer overskuddet til sig selv og sin egenomsorg.

Alt for mange skønne kvinder og travle mødre, som har
begyndende stres
eller som har knoklet med vægttab i laaaang tid,
oplever det her:

“Mister troen på at det er muligt at tabe sig varigt.”

“Det er for svært at etablere nye vaner i en travl hverdag.”

“Det er hårdt at tabe sig, når man gerne vil deltage i middage og andre sjove sociale ting, der indeholder mad og drikke.”

 “Når følelserne fylder for meget, så tager cravings eller overspisningen over.”

“Når hverdagsliv og stress fylder perioder, kommer vægttabet sekundært og opmærksomheden og bevidstheden forsvinder helt eller delvist.

Fortsæt selv de triste erfaringer…

Jeg har en god og en dårlig nyhed til dig,
som har stået i den her situation.

Den dårlige først:
Nej, du har sandsynligvis ikke gjort “alt det rigtige”.

Den gode nyhed:
Det er heldigvis ikke for sent at gøre noget ved! For der findes en fantastisk måde, som du kan bruge til at opnå en varig vægtreduktion og få den slanke krop du drømmer om!

Hør her …

Hypnose er et genialt redskab, som kan gøre dit varige vægttab nemmere! Med hypnose kan du nemt skabe den livsstilsændring, som vil give dig en slank krop og sørge for at du aldrig mere skal tabe dig igen. Hypnose kan være din vej til dit allersidste vægttab. Nogensinde. Så du fremover kan leve dit liv, i din slanke krop og opleve dit liv og de nye muligheder, som dit liv tilbyder dig. Ligegyldigt om du vil tabe dig af helbredsmæssige, sociale eller økonomiske årsager. 

Det er langt fra kun de klogeste og snedigste mennesker, som kommer i mål med et varigt vægttab. Alle kan lære det. Med hypnose vil det være nemmere for dig, at skabe den livsstilsændring, du har brug for og samtidig kunne nyde dit liv med din familie, venner og gøre de ting, som gør dig glad i dit liv.

Det vigtigste er, at dit vægttab stemmer overens med måden du kan være glad på i dit liv. Hypnose og min hjælp kan hjælpe dig med at skabe den overensstemmelse. 

Hypnose vægttab forløb er til dig, som er villig til at arbejde med dig selv og ikke bryder dig om restriktive spisevaner, sult eller pressede følelser omkring din mad og dig selv.
Det er til dig, som elsker at gøre det, der gør dig glad – og gerne vil tage dit liv og din krop til et nyt niveau.

 

 • Er du i tvivl om, hvor meget mad du kan spise, uden at tælle kalorier?
 • Ved du ikke, hvordan du kan styre cravings og lade dem glide forbi dig?
 • Måske du er i tvivl om, hvordan mad bare kan fylde mindre?
 • Ved du ikke hvordan du kan spise mere sundt og flere grøntsager uden at være på en kostplan?
 • Mangler du motivation til at bevæge dig mere?
 • Mangler du bevidsthed over de nye gode vaner, som skal erstatte de gamle vaner, som medføre overvægt og ukontrolleret spisning?

I mine forløb tager jeg dig i hånden og hjælper dig
trin for trin
igennem dit vægttab, fx:

 • Ved at finde årsagen til at dit vægttab indtil nu har mislykkedes.
 • Ved at afklare de triggers der vedligeholder din overspisning.
 • Skabe, indlære og integrere nye vaner, som erstatter de dårlige vaner, som indtil nu har gjort vægtreduktionen for svær at lykkedes med.
 • Ved at lære dig at tage styring og kontrollen tilbage i dit liv, så du kan tage fornuftige og sjove valg og fravalg.
 • Ved at skrue din forbrænding op på en nem og overskuelig måde.
 • Ved at lære dig, at du stadig kan spise hvad du vil, men det handler om hvordan, du spiser det.
 •  

Og ikke kun det …
Hvis du investerer i mit mentorforløb
– det lange hypnose vægttab forløb –
får du også:

 • Sessioner og tid til at arbejde med større delproblematikker, som at mindske trang til slik og søde sager.
 • Den fornødne tid til at tage alt i den rækkefølge, som er gældende for dig – også selvom du har brug for mere tid og hjælp end først antaget.
 • Masser af boost til dit selvværd og selvtillid og selvsikkerhed, som giver dig den endelige transformation inde fra og ud. Så du kan elske og støtte dig selv fuldt ud hele vejen under dit vægttab.

Forestil dig, hvor fedt det er, når du endelig knækker koden for dit vægttab og drømmekroppen endelig kan nydes,

Tro på mig, når jeg siger:

At når du endelig er i gang og kan mærke hypnosen virker, så vil vægttabet føles nemt! Det handler kun om at vedligeholde din nye livsstil – og det kan hypnosen også hjælpe dig med!

Mine hypnose vægttab forløb
er ALLE pengene værd,
for:

 • dig, som har prøvet alle slankekure
 • dig, som ikke ønsker at prøve nogle slankekure
 • dig, som ønsker et langvarigt vægttab
 • dig, den travle mor
 • dig, den ambitiøse kvinde, som lever et socialt og karrieremindet liv.
 • dig, som ønsker en attraktiv, sexet og letbevægelig krop, som du er stolt af.

Du kan bruge dit hypnose vægttab forløb fra start til slut i dit mål. Du kan også bruge det, til at kickstarte et vægttab, som du tidligere har været i gang med. Alle mine hypnose vægttab forløb kan bruges til personlige udvikling og som supplement til din selvudviklingsrejse.

Jeg har hjulpet forskellige seje kvinder med forskellige problemstillinger, med at tabe sig – og uanset alder, startvægt eller graden af traumer og vaner, som er årsagen til overspisning – er metoden den samme. Hypnosen bliver tilrettet og tilpasset de behov og ønsker, du har. Vær ikke bange for om dine behov er for særlige, for det er netop, hvad hypnosen er god til at tage hånd om. 

Når du har taget den fantastiske rejse igennem mit Hypnose vægttab forløb,
vil du opleve:

 • At du har knækket koden til din drømmevægt
 • At dine nye integrerede vaner, forvandler dit liv til et nemt sted for dig at være mht mad og motion.
 • At du selv kan bestemme, om du har brug for at spise snacks en gang imellem, selvom du er slank og vil forblive slank.
 • At du  har en måde som du kan bruge til enhver tid, hvis du føler du mangler styring eller kontrol over dit eget liv og valg.

Du skal blot vælge forløbets størrelse:

VÆGTTAB ENKELT HYPNOSE SESSION

1 SESSION
1150 kr Pr. gang
 • Skræddersyet 1:1 session
 • Fysisk eller online
 • Varighed 90 minutter
 • Hvis du ønsker at betale pr. gang
 • Hvis du har brug for yderligere afklaring inden køb af forløb
 • Hvis du har brug for opfølgende session efter endt forløb
 • Afdækning af relevante problematikker og delmål

INFORMATION

En Enkelt vægttab hypnose session foregår 1:1 og tager udgangspunkt i din problematik omkring vægttab.

Med skræddersyet forstås det, at det tager udgangspunkt i dine personlige behov og værdier. Sessionen tilpasses derfor dig, så du får bedst mulig hjælp og effekt.

Du vælger om det skal foregå i klinikken på Østerbro (anbefales), eller om du ønsker online.

Online session foregår over Zoom, som kan bruges på din computer eller telefon.

Sessionens varighed på 90 minutter dækker både over samtale og hypnose. 

Mine sessioner er som standard 90 minutter medmindre andet aftales. 90 minutter giver en perfekt tidsramme til at vende de nødvendige informationer mellem os i samtalen og yde den bedste og mest grundige hypnose behandling.

Dette kan være en løsning, hvis det passer dig bedre økonomisk at betale en session ad gangen, eller hvis du er i tvivl om, hvor mange sessioner du skal bruge.

Du kan købe flere enkelte sessioner og komme i mål med dit vægttab. Du betaler pr. gang og kan også forudbestille flere sessioner forud hvis du ønsker det.

Under samtalen vil du få afklaret problemstillingen og mål med terapien. En session behandler typisk et delmål, som tilsammen med andre delmål, danner det overordnede mål for vægttab. Medmindre at der er tale om en opfølgende session, vil den da tage udgangspunkt i det du oplever, samt hvor du står i din proces.

Er du i tvivl om vi har eden rette kemi og om jeg mon er den rette behandler for dig, så kan du også blive afklaret om dette.

Opfølgende sessioner er sessioner der har sammenhæng med andre sessioner.

Er du i gang med et forløb, anbefaler jeg, at du lægger sessionerne med en uges mellemrum – eller så tæt på så vidt muligt.

Er det en opfølgende session efter endt forløb, kan der gå alt fra en måned og frem. 

I forhold til et langvarigt vægttab, betyder det, at der kan være flere delproblematikker og delmål, før man når det endelige mål.

I en enkelt session kan det afdækkes, hvor mange der er tale om som udgangspunkt. Det betyder ikke, at der ikke kan opstå yderligere delproblematikker, undervejs når vægttabsprocessen er i gang.

VÆGTTAB MINI HYPNOSE FORLØB

3 SESSIONER
3450kr
3150 kr Spar 300,-
 • 3 x skræddersyet 1:1 sessioner
 • Fysisk eller online
 • Varighed 3 x 90 minutter gerne tætliggende sessioner
 • Hypnose lydfiler til hjemmebrug
 • Primært til konkrete problemstillinger og delmål
 • Hvis du ønsker at starte med et kort forløb, som kan forlænges efter behov
Populært

INFORMATION

Et Mini vægttab hypnose forløb foregår 1:1 og tager udgangspunkt i en konkret problematik omkring vægttab.

Med skræddersyet forstås det, at det tager udgangspunkt i dine personlige behov og værdier. Sessionen tilpasses derfor dig, så du får bedst mulig hjælp og effekt.

Du vælger om det skal foregå i klinikken på Østerbro (anbefales), eller om du ønsker online.

Online session foregår over Zoom, som kan bruges på din computer eller telefon.

Sessionens varighed på 90 minutter dækker både over samtale og hypnose. 

Mine sessioner er som standard 90 minutter medmindre andet aftales. 90 minutter giver en perfekt tidsramme til at vende de nødvendige informationer mellem os i samtalen og yde den bedste og mest grundige hypnose behandling.

Sessionerne bør være tætliggende, tidligst med en uges mellemrum.

Du får mulighed for at få optaget hypnosen som vi laver.

Hvis der skulle gå længere tid i mellem sessionerne, end hvad jeg anbefaler, er lydfilerne en god måde at lave mentaltræning i mellemtiden.

De er lavet til og for dig og må kun benyttes af dig.

Et eksempel på en konkret problemstilling, kan være sukkerafhængighed, lære at spise små portioner, håndtering af cravings etc.

Er du i tvivl om hvorvidt dit problem omkring vægttab er konkret, kan du altid kontakte mig.

Under første samtale vil du få afklaret problemstillingen og mål med terapien, som løbende justeres i forløbet. En session behandler typisk et delmål, som tilsammen med andre delmål, danner det overordnede mål for dit vægttab. Medmindre at der er tale om en opfølgende session, vil den da tage udgangspunkt i det du oplever samt hvor du står i din proces.

Du kan tilkøbe flere enkelte sessioner eller hypnose forløb, hvis der er flere delmål, du ønsker hjælp til på vejen til dit mål. Du betaler pr. gang ved enkelt sessioner – eller betaler et helt forløb forud.

Flere sessioner kan bookes forud.

For bedst effekt anbefaler jeg du lægger sessionerne så tæt som muligt (tidligst en uge i mellem).

VÆGTTAB STANDARD HYPNOSE FORLØB

5 SESSIONER
5750kr
4950 kr Spar 800,-
 • 5 x skræddersyet 1:1 sessioner
 • Fysisk eller online
 • Varighed 5 x 90 minutter gerne tætliggende sessioner
 • Hypnose lydfiler til hjemmebrug
 • Målrettet bearbejdning af den underliggende årsag til dit vægttabsproblem
 • Redskaber og værktøjer med fokus på din livsstilsændring
ANBEFALES

INFORMATION

Et Standard vægttab hypnose forløb foregår 1:1 og tager udgangspunkt i en konkret problematik omkring vægttab.

Med skræddersyet forstås det, at det tager udgangspunkt i dine personlige behov og værdier. Sessionen tilpasses derfor dig, så du får bedst mulig hjælp og effekt.

Du vælger om det skal foregå i klinikken på Østerbro (anbefales), eller om du ønsker online.

Online session foregår over Zoom, som kan bruges på din computer eller telefon.

Sessionens varighed på 90 minutter dækker både over samtale og hypnose. 

Mine sessioner er som standard 90 minutter medmindre andet aftales. 90 minutter giver en perfekt tidsramme til at vende de nødvendige informationer mellem os i samtalen og yde den bedste og mest grundige hypnose behandling.

Sessionerne bør være tætliggende, tidligst med en uges mellemrum.

Du får mulighed for at få optaget hypnosen som vi laver.

Hvis der skulle gå længere tid i mellem sessionerne, end hvad jeg anbefaler, er lydfilerne en god måde at lave mentaltræning i mellemtiden.

De er lavet til og for dig og må kun benyttes af dig.

Den underliggende årsag til vægttab er det der vedligeholder overvægt eller det faktum, at du ikke kommer i mål med dit varige vægttab. 

Et eksempel på en underliggende problemstilling, kan være begyndende stress, traumatiske oplevelser, mellemtilfreds hverdag etc.

Under første samtale vil du få afklaret problemstillingen og mål med terapien, som løbende justeres i forløbet. En session behandler typisk et delmål, som tilsammen med andre delmål, danner det overordnede mål for dit vægttab. Medmindre at der er tale om en opfølgende session, vil den da tage udgangspunkt i det du oplever samt hvor du står i din proces.

Redskaberne og værktøjerne du bliver præsenteret for i mine forløb er langtidssigtede og med fokus på en langvarig permanent forandring.

Derfor er det vægtigt for mig at understrege at et varigt vægttab er en livsstilsændring.

Det er et vigtigt fokus, der adskiller sig fra almindelige kortvarige slankekure. En livsstilsændring er en permanent forandring.

VÆGTTAB MENTOR HYPNOSE FORLØB

10 SESSIONER
11500kr
9500 kr Spar 2000,-
 • 10 x skræddersyet 1:1 sessioner
 • Fysisk eller online
 • Varighed 10 x 90 minutter gerne tætliggende sessioner
 • Hypnose lydfiler til hjemmebrug
 • Udviklende hypnose forløb med fokus på et langvarigt vægttab
 • Fokus på motivation, følelsesmæssige behov og vaner
 • En livsstilsændring i dit eget tempo
MEST VÆRDI

INFORMATION

Et Mentor vægttab hypnose forløb foregår 1:1 og tager udgangspunkt i en konkret problematik omkring vægttab.

Med skræddersyet forstås det, at det tager udgangspunkt i dine personlige behov og værdier. Sessionen tilpasses derfor dig, så du får bedst mulig hjælp og effekt.

Du vælger om det skal foregå i klinikken på Østerbro (anbefales), eller om du ønsker online.

Online session foregår over Zoom, som kan bruges på din computer eller telefon.

Sessionens varighed på 90 minutter dækker både over samtale og hypnose. 

Mine sessioner er som standard 90 minutter medmindre andet aftales. 90 minutter giver en perfekt tidsramme til at vende de nødvendige informationer mellem os i samtalen og yde den bedste og mest grundige hypnose behandling.

Sessionerne bør være tætliggende, tidligst med en uges mellemrum.

Du får mulighed for at få optaget hypnosen som vi laver.

Hvis der skulle gå længere tid i mellem sessionerne, end hvad jeg anbefaler, er lydfilerne en god måde at lave mentaltræning i mellemtiden.

De er lavet til og for dig og må kun benyttes af dig.

Alle mine forløb er udviklende. Dog er Mentor vægttab hypnose forløbet det mest udviklende af dem alle. Fordi du vil få unik 1:1 sparring omkring alle aspekter i dit mål om et varigt vægttab.

Du vil opleve det udviklende, fordi det håndterer de indre del-konflikter, der kan opstå inden i dig, ved hver udfordring du må opleve omkring vægttab.

Med 10 sessioner har du den fornødne tid sammen med mig, til at nørde helt ned i de ting, der gør modstand for dig, i forhold til at nå i mål med dit varige vægttab.

Under første samtale vil du få afklaret problemstillingen og mål med terapien, som løbende justeres i forløbet. En session behandler typisk et delmål, som tilsammen med andre delmål, danner det overordnede mål for dit vægttab. Medmindre at der er tale om en opfølgende session, vil den da tage udgangspunkt i det du oplever samt hvor du står i din proces.

Motivation er først og fremmest en forudsætning for at starte en behandling, uanset hvilket forløb du vælger. Motivationen er afgørende for, at du lykkes med dit varige vægttab. Dog er det ikke muligt at være motiveret hele tiden, da livet sker og går sin gang i retninger vi sjældent selv styrer. Et Mentor vægttab hypnose forløb giver dig muligheden for at arbejde med din motivation langsigtet og lære måder til hvordan du kan vedligeholde og opretholde gejsten, selvom motivationen vil tjekke ind og ud af dit liv.

Følelsesmæssige behov er noget vi har som mennesker. Opfylder vi ikke disse, vil de spænde ben for vores madindtag. Vi spiser med og på følelser, da vores reptil hjerne sætter lighedstegn mellem overlevelse og mad. Selvom vi lever i et trygt samfund, er vores overlevelsesinstinkt stadig aktivt i os, hvilket er påvirket af, hvor gode eller mindre gode vi er til at opfylde vores følelsesmæssige behov. Med et Mentor vægttab hypnose forløb kan du blive mester i at passe godt på dig selv og have en selvkærlig tilgang til dit liv. Det er styrkende for dit selvværd og et varigt vægttab går hånd i hånd med et højt selvværd, da du vil opleve at blive bedre og bedre til at tage gode beslutninger for dig selv.

I forhold til vaner er der fokus på disse i alle mine forløb, men på Mentor vægttab hypnose forløbet, er der mulighed for at justere vanerne over tid, netop pga. forløbets længde. Fra at lægge dårlige vaner bag sig til at implementere en ny, er hypnose et fantastisk redskab. Dog kommer vi ikke uden om, at langvarige og holdbare vaner, styrkes bedst hvis de implementeres over tid. Her vil du få sparring af mig, til at opsnappe og justere det, som måske kan give dig modstand på vanerne undervejs, i takt med at du skal leve dit liv og have en normal hverdag.

Julie er virkeligt det sødeste, mest empatiske, imødekommende menneske. Jeg har haft 3 sessioner hos Julie og det har været en fornøjelse på flere planer. Jeg kan kun anbefale Julie hvis man vil arbejde med forskellige temaer imens liv.
Helene Estela RivasHelene Estela Rivas
09:21 14 Oct 20
Jeg blev anbefalet Julie af en bekendt, og har absolut ikke fortrudt min session med hende.Julie har en dejlig og rolig personlighed. Hun er imødekommende og tilstede og jeg oplevede at hun hurtigt kunne zoome sig ind på mit behov, og hvor jeg var i min rejse. Det er for mig, tegn på en god terapeut.Hypnose-metoden var jeg var skeptisk omkring – lige indtil jeg havde afprøvet det. Hold op, en befrielse! Jeg har følt effekten i helt op til en måned efter.Hun guide dig flot igennem processen, sørger for at rummet og rejsen er tryg, og sørger for at du lander flot bagefter, og ikke går fra sessionen ked eller nedtrykt.Jeg kan på det varmeste anbefale Julie.Tusind tak for alt ❤
Ulle LightMirrorUlle LightMirror
14:18 18 Mar 20
Julie giver en behagelig behandling som er yderst professionel, der er plads til alt det gode, det alvorlige men også det sjoveFaktisk er der bare plads hvilket for mit vedkommende var rigtig rart og beroligendeJulie virker som en kompetent behandler og resultaterne er tydelige at mærkeJeg var træt og lettere irriteret da jeg ankom men fik ro påSamtidig var jeg fuld af fornyet energi, som sagt gik hele vejen fra trianglen og til hovedbanegården i et strejk, med et stort smil på mit ansigt, he hø høEn anbefalelsesværdig oplevelseTusind tak 😀
Mit første besøg hos Julie var en kæmpe succesoplevelse. Julie er et super behageligt menneske, hun har bare en fantastisk udstråling. Hun kan virkelig anbefales
Jesper SchultzJesper Schultz
19:15 12 Nov 19
Sikke en fantastisk resultat der er kommet efter mit besøg hos Julie.Mit store problem er, ja nu hedder det var.Jeg var meget presset på at have hovdet under vand. Det er lidt noget møg når jeg gerne vil lære at svømme crawl.Jeg er startet min svømme træning og det er med hovdet under vand. Jeg er gået fra at det nok ikke ville lykkes til at kunne sætte mig et større mål med min træning.Så for mig er 5 stjerner til Julie ikke nok.
js_loader

HVEM ER DIN BEHANDLER?

Mit navn er Julie Krag. Jeg har opnået et vægttab på mere end 25 kg, blot ved at spise mindre og gå ture.

Jeg brugte hypnose under hele mit vægttab, lydfiler som jeg selv indtalte og lyttede til.

Da jeg var gravid og ventede min datter, fik jeg bækkenløsning og tog mange flere kilo på end jeg skulle pga. inaktivitet og overspisning. 

8 uger efter fødslen begyndte jeg at lave øvelser derhjemme, da jeg havde delte mavemuskler, som skulle heale. Samtidig startede jeg mit vægttab på en startvægt på 89 kg. Udover at passe min nyfødte, var mit eneste fokus at heale min mave, spise mindre og gå masser af lange ture med barnevognen.

Den eneste hjælp jeg brugte til at holde mit fokus på mit vægttab, var den hypnose jeg selv lavede, indtalte og lyttede til. Jeg lyttede til hypnose, når min datter var lagt til lur. Hypnosen hjalp mig til at lykkes med mit vægttab, som endte med 25 kg + det løse. 

Jeg kan fuldt ud stå inde for denne type behandling og har hjulpet flere kvinder mod drømmevægten vha. terapeutiske samtaler og hypnose. 

Et vægttab hypnose forløb kan være dit sidste vægttab nogensinde.

Med hypnose får du adgang til din underbevidsthed, som styrker dig i dine valg i dit vægttab.

Med et samarbejde mellem din bevidsthed og underbevidsthed vil et vægttab opleves nemmere. Du vil opleve at det er nemmere at spise mindre, at din sult bliver nedsat, at cravings fylder mindre, at irritationen over at skulle tabe dig forsvinder.

Måske er du nået til den konklusion, at slankekure ikke længere virker for dig. Slankekure er kortsigtede og når den er slut, ligger der et alt for stort arbejde i at holde vægten.

Der opstår irritation og modstandsfyldte følelser i dig, som har fået dig tilbage til sædvanlige spisemønstre og dermed øget vægt, igen.

Med et vægttab hypnose forløb får du ikke bare et vægttab, men en livsstilsændring, så du aldrig mere skal være på slankekur eller blive mindet om, at du skal tabe dig igen.

Lær at spise mindre med hypnose

– uden at føle dig sulten.

Bare tanken om at spise mindre, kan føles ubehageligt for mange. Men har du nogensinde overvejet, at det faktisk er muligt at lære at spise mindre, uden at tænke restriktivt i forhold til mad? Og derved undgå den følelsesmæssige modstand og irritation, der er forbundet med at spise mindre? Med hypnose er det altså nemmere at tilvænne dig de små portioner.

Portioner som måske på nuværende tidspunkt virker små, men som på et senere tidspunkt, vil være helt og aldeles normalt og en del af din hverdag – uden at du skal anstrenge for, at det er sådan.

Et vægttab hypnose forløb vil styrke dig mod din drømmekrop, fordi du vil lære:

 • at tænke
 • at føle
 • at gøre

som en slank person.

Helt naurligt og ubesværet.

Du behøver aldrig mere at anstrenge dig, ved tanken om at spise mindre.

Hypnose er aldrig nogen garanti for et succesfuldt vægttab.
Det vil altid afhænge af egen indsats.

Har du brug for at spørge mig til råds, så er du velkommen til at sende en forespørgsel eller kontakte mig. Det koster ikke noget og jeg vil med glæde svare på dine spørgsmål.

 

LÆS MERE OM VÆGTTAB OG HYPNOSE PÅ MIN BLOG HER