HYPNOSE ANBEFALING FREDERIKSSUND

Her på siden kan du finde hypnose anbefaling hos Julie Krag i Frederikssund.

Der findes mange hypnoterapeuter og hypnotisøre i Danmark – nogle bedre end andre.

Hypnose anbefalinger, udtalelser og reviews om mig – Julie – kan du finde her på siden. 

Julie er virkeligt det sødeste, mest empatiske, imødekommende menneske. Jeg har haft 3 sessioner hos Julie og det har været en fornøjelse på flere planer. Jeg kan kun anbefale Julie hvis man vil arbejde med forskellige temaer imens liv.
Helene Estela RivasHelene Estela Rivas
09:21 14 Oct 20
Jeg blev anbefalet Julie af en bekendt, og har absolut ikke fortrudt min session med hende.Julie har en dejlig og rolig personlighed. Hun er imødekommende og tilstede og jeg oplevede at hun hurtigt kunne zoome sig ind på mit behov, og hvor jeg var i min rejse. Det er for mig, tegn på en god terapeut.Hypnose-metoden var jeg var skeptisk omkring – lige indtil jeg havde afprøvet det. Hold op, en befrielse! Jeg har følt effekten i helt op til en måned efter.Hun guide dig flot igennem processen, sørger for at rummet og rejsen er tryg, og sørger for at du lander flot bagefter, og ikke går fra sessionen ked eller nedtrykt.Jeg kan på det varmeste anbefale Julie.Tusind tak for alt ❤
Ulle LightMirrorUlle LightMirror
14:18 18 Mar 20
Julie giver en behagelig behandling som er yderst professionel, der er plads til alt det gode, det alvorlige men også det sjoveFaktisk er der bare plads hvilket for mit vedkommende var rigtig rart og beroligendeJulie virker som en kompetent behandler og resultaterne er tydelige at mærkeJeg var træt og lettere irriteret da jeg ankom men fik ro påSamtidig var jeg fuld af fornyet energi, som sagt gik hele vejen fra trianglen og til hovedbanegården i et strejk, med et stort smil på mit ansigt, he hø høEn anbefalelsesværdig oplevelseTusind tak 😀
Mit første besøg hos Julie var en kæmpe succesoplevelse. Julie er et super behageligt menneske, hun har bare en fantastisk udstråling. Hun kan virkelig anbefales
Jesper SchultzJesper Schultz
19:15 12 Nov 19
Sikke en fantastisk resultat der er kommet efter mit besøg hos Julie.Mit store problem er, ja nu hedder det var.Jeg var meget presset på at have hovdet under vand. Det er lidt noget møg når jeg gerne vil lære at svømme crawl.Jeg er startet min svømme træning og det er med hovdet under vand. Jeg er gået fra at det nok ikke ville lykkes til at kunne sætte mig et større mål med min træning.Så for mig er 5 stjerner til Julie ikke nok.
js_loader

Er du i tvivl om hvilken hypnose behandler du skal vælge, kan tidligere klienters hypnose anbefaling, review og udtalelser være det afgørende for, hvem du vælger.

Tip til at finde din rette hypnose behandler: Find en som har erfaring med den type problem eller løsning, du søger.

Vær opmærksom på: At der er forskel på at være hypnoterapeut og hypnotisør.

Du kan med fordel også: Undersøge hvor vedkommende er uddannet fra.

Det er en god ide: At ringe til din behandler og mærke kemien, inden du køber et forløb. En succesfuld behandling handler i den grad om tillid, som en god kemi, kan være afgørende for.

HYPNOSE ANBEFALINGER FREDERIKSSUND ANMELDELSER

Ønsker du at jeg skal anbefale dig en hypnose behandler i dit område fra mit netværk? Så er du velkommen til at kontakte mig og jeg vil med glæde give dig en hypnose anbefaling på en hypnoterapeut, som matcher din forespørgsel.

Du kan kontakte mig her.

Hypnose anbefaling Frederikssund er relevant for dig at undersøge, hvis du leder efter hypnose i Frederikssund, som kan hjælpe dig. Hypnose anbefalinger kan give dig et indblik i, hvad tidligere klienter har fået ud af deres behandlinger. Hypnose anbefalinger kan også give dig et indtryk af hypnoterapeuten eller hypnotisøren og afmystificere forestillinger, du måtte have. Når du på din søgemaskine søger på hypnose anbefaling Frederikssund, så kan du også bruge hjemmesider som Trustpilot og Google reviews, for at få det overblik du søger, inden du vælger behandler.