Links

Jeg har samlet alle links jeg normalt henviser mine klienter til på denne side.

Dette er henvisninger jeg kan stå inde for.

Jeg håber du finder det du søger.

 

Vægtreduktion:

www.alt-om-kost.dk

 

Meditation:

Man kan meditere på mange måder og der er ikke en måde der er mere rigtig end en anden. Men tænk på med hvilket formål du mediterer og vælg da den måde der opfylder dit behov bedst. Der findes et hav af guidede meditationer. Gå ikke på komprimis, hvis du ikke føler stemmen der guider dig, matcher din egen stemning. Find én der stemmer overens med dig indtil du er selvstændig nok til at meditere på egen hånd.

Svend Trier

Da jeg selv lærte at meditere, var det guidede meditationer af Svend Trier. Du kan låne hans bøger med CD på biblioteket. Eller du kan finde arrangementer med ham her:

http://www.quantumseminars.dk/component/content/article/9

Brahma Kumaris

Denne organisation tilbyder gratis meditationskurser for nybegyndere og øvede. Retningen er Raja meditation. Du kan besøge dem inde på Vesterbro eller du kan finde deres gratis meditationer på Spotify. Brahma Kumaris er en spirituel organisation og deres meditationer er lavet ud fra denne betragtning.

https://brahmakumaris.dk/

Vipassana

Tilbyder 10 dages kurser og meditere indenfor denne gamle buddhistiske lære Vipassana. Jeg har selv deltaget på 10 dages kursus samt 4 dages kursus, og jeg var helt vild med det denne meditation kan give dig. Det er den mest dybdegående meditationsform jeg kender til. Man kan opnå mange fantastiske indsigter i dens dybder. Alle begyndere skal igennem et 10 dages kursus. Kurset foregår i stilhed uden egendele. Dine egendele vil være låst inde under hele kurset. Så er du klar til at tage væk i 10 dage og leve som en munk? Så snyd ikke dig selv for denne oplevelse. Kurset er gratis, men man betaler donation til den næste gæsts ophold.

https://www.dhamma.org/en-US/index

 

Mindfulness

Center for bevidsthed

Lær principperne indenfor HMSR meditation, følelsesregulerende åndedrætsteknikker, meditationer og andet hos CFB. Jeg har selv taget kurser herfra og kan varmt anbefale dem videre.

https://centerforbevidsthed.dk/

 

 

Brancheorganisationer:

https://fadp.dk/

https://dakobe.dk/

 

Uddannelsesinstituationer:

https://psykoterapeutakademiet.dk/

 

Billeder og licenser:

https://www.freepik.com/

https://pixabay.com/da/