Om terapi og BEHANDLing

Her kan du læse mere om problematikker og udfordringer, jeg gennem tidligere behandlinger har hjulpet klienter med. Hvis du er i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe dig med din problemstilling, så kan du kontakte mig, for at få en vurdering.

Klik på overskrifterne for at læse artikler om emnerne.

Angst

Oplever du angst i din hverdag? Hypnose er en effektiv metode mod angst. Bliv klogere på, hvordan du bryder igennem din uønskede adfærd og vær den bedste version af dig selv.

Eksamensangst

Eksamensangst påvirker dine tanker, følelser og overbevisninger negativt. Vil du gerne have kontrollen tilbage over din læring og præstation? Jeg anbefaler 1-3 sessioner. Book tid i dag.

Præstationsangst

Er din livskvalitet holdt nede pga. præstationsangst? Nogle mennesker går med sit problem i lang tid, før de søger hjælp. Du behøver ikke vente med at løse dit problem. Book tid i dag.

Vægtreduktion

Har du mistet kontrollen over dit indtag af mad? Med terapi og mentaltræning kan du lave dine spisevaner om, håndtere dine cravings, mængder og følelsesmæssige behov. Til vægtreduktion anbefaler jeg et forløb på min. 5 behandlinger.

Fobi

Skræk for højder, edderkopper, tandlæger eller noget helt fjerde? Fobier behandles med den samme metode, og flere og flere mennesker har fået øjnene op for denne type behandling.

Rygestop

Generer din rygning, nogen du kender? Flere mennesker er døde af rygning. Få hjælp til dit ønske om et røgfrit liv. Jeg anbefaler 1-3 sessioner til at blive røgfri. Ved mere end 1 behandling, anbefaler jeg at forløbet foregår over ca. 3-4 uger.

Traumer

Gamle hændelser og episoder lagrer sig i kroppen og i sindet, og kan udløse en uhensigtsmæssig adfærd. Sidder du fast i dit problem, du ikke løse selv? Book en tid idag.

Begyndende stress

Søvnbesvær, uro og anspændthed? Det er svært at opdage, når begyndende stress er en del af hverdagen. Problemer opstår nemt, hvis ikke man tager hånd om sin krop og sit sind i tide.

Selvværd

Lavt selvværd kan medvirke til en lav selvfølelse og uhensigtsmæssige mønstre. Den måde vi behandler os selv, afspejler hvorvidt du har et højt eller et lavt selvværd. Selvværd er den værdi, der bestemmer kvaliteten i oplevelsen af dit liv.

Dårlige vaner

Dårlige vaner er roden til et utilfredsstillende liv. Få hjælp til nye strategier, bryd mønsteret og skab nye sundere vaner, som tjener den bedste interesse for dig og dine ønskede mål.

Negative tanker

Negative tanker dækker over mange ting, såsom bekymringer, tankemylder og jalousi. Det kan præge vores hverdag i sådan en grad, at det kommer til udtryk i vores adfærd og følelsesliv. Find eller genfind dit positive mindset og opnå mere glæde.

(Manglende) motivation

Lever du et et liv i mellemtilfredshed, hvor du aldrig rigtig føler dig tændt? Eller savner du følelsen af motivation, når det handler om vigtige ting i dit liv? Din motivation bestemmer i sidste ende kvaliteten, nemheden eller sværheden af et givent mål.

Afhængighed

At være afhængig kan for mange føles, som at miste kontrollen over eget liv. Alkohol, sukker, sociale medier, afhængighedsrelationer og koffein er temaer, jeg har haft i min varme stol i klinikken. Få hjælp til at øge din selvkontrol og frigøre dig selv mod nye veje til glæde og tilfredshed.

Fysiske tilstande

Smerte og senhjerneskade kan behandles med hypnoterapi. Det er en forudsætning at du har været ved egen læge, før jeg tilbyder hypnoterapi i forhold til en fysisk problemstilling. ​Kontakt mig for en vurdering.

Efterfødselsreaktioner

Flere kvinder oplever at have efterfødselsreaktioner i form af angst, ked-af-det-hed, uoverkommelighed og manglende følelse af at slå til over for sin mand. Det er helt almindeligt, men fortsat et tabu i vores moderne tid.

Søvnløshed

Find ud af hvad der holder dig vågen om natten og hvordan du kan få din søvn tilbage. At gå på kompromis med sin søvn bør ikke blive normalen i dit liv. Hjernen har brug for søvn, for at rense sig igennem.

Sorg

Befinder du dig midt i en krise? Kærestesorg, dødsfald eller at have mistet en nærstående person på anden vis, kan føre et menneske i dyb sorg. Terapi kan ikke få sorg til at forsvinde, men det kan hjælpe dig til at være i det.

Vrede

Vrede er en stærk følelse, som kan påvirke vores selvværd og livskvalitet på sigt. Det er ofte en følelse der opstår efter at være såret eller uretfærdigt behandlet. Ophobet vrede kan medføre kontroltab og uhensigtsmæssig adfærd.

Selvtillid

Lav selvtillid kan føre til stor usikkerhed og frygt for ikke at slå til. Selvtillid styrker din performance. Vil du gerne arbejde med din selvtillid, så kan terapi hjælpe dig på vej.

Selvskadende adfærd

Selvskadende adfærd er en paraply betegnelse for flere typer adfærd, fx neglebidning, spiseforstyrrelser etc. Forløb vil variere alt efter hvilken type adfærd, du ønsker at ændre.

High performance

At lære og træne sig selv ud til en udfoldelse af sit fulde potentiale, er blevet populært for flere og flere mennesker. Det handler om at tage lederskab over sig selv og kende sine begrænsninger.

Koncentration og arbejdshukommelse

Hypnose er en effektiv metode til at arbejde med hukommelsesproblemer. Nylig forskning viser at hypnose er yderst effektivt for arbejdshukommelsen hos senhjerneskadede.

Personlig udvikling

Jeg vil vove at påstå, at alt psykoterapi er personlig udvikling. Vil du på en spændende rejse med dig selv som passager, er der ingen grænser for, hvad du vil opdage at arbejde med. Det kan både være hårdt og forløsende.

Drømmetydning

Har du haft en drøm, som har brændt sig fast i dig? Drømme kan have meget at sige, når vi er proces i vores liv. Med hypnose har du mulighed for at tage tilbage din drøm og opleve den ud fra nye perspektiver.

Vil du læse mere om...

Hvad er hypnoterapi

Hvad er NLP

HVAD BESTÅR BEHANDLINGEN AF?

En behandling i Dit mentale væksthus i Frederikssund, starter vi først ud med en samtale, hvor du præsenterer dig selv og vi får afklaring over problemstillingen. Hele behandlingen foregår i et samarbejde mellem dig som klient og jeg som terapeut. Efterfølgende vil jeg indlede hypnosen og du vil blive ført i en behagelig trance. Om det er 1-3 behandlinger, 3-5 eller 5-10 behandlinger kommer det helt an på den gældende problemstilling, der skal arbejdes med samt hvad du har brug for.

For alle behandlinger er det en forudsætning, at du selv er motiveret for at opnå personlig forandring.

Er din udfordring ikke beskrevet?

Så kontakt mig for at få en vurdering, om jeg kan tilbyde det rette for dig

Ann AndersenAnn Andersen
08:31 31 Jan 24
Jeg har været én gang hos Julie, med et fantastisk resultat, det jeg ønskede hjælp med, opnåede jeg på bare én gang. Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Julie er virkelig dygtig og meget behagelig at være sammen med.
Z SZ S
13:32 07 Dec 23
Julie og jeg, havde talt sammen par gange, om hypnoseterapi. Jeg havde ingen idé om, hvad det gik ud på, men havde et stort ønske om, at have lyst til, at spise og lave mad, og ikke kun have lyst til slik.Derfor fik jeg en behandling, og det virkede!! Jeg fik lyst til, at lave mad, og lysten, er der stadig.Efter den første behandling, talte vi om, hvad hypnose også kan.Det blev til, et forløb, hvor vi dykkede dybt ned, i gamle traumer. Det var en fantastisk og til tider voldsom rejse.Men resultatet, er vildt. På ganske kort tid, har jeg fået en fuldkommen ro i kroppen og hovedet.Min familie og omgangskreds, kommenterer på det, og bemærker en ny glæde og ro hos mig.Jeg ved slet ikke, hvordan jeg, skal takke Julie nok, for den kæmpestore forskel, hun har gjort for mit liv.Hun skal have min største og varmeste anbefaling🩷
Michell FjordhøjMichell Fjordhøj
11:40 14 Sep 23
Ved ikke hvad Julie har gjort ved mit hoved, men har det helt fantastisk. Har i længere tid haft voldsomme mange tanker og ikke kunne finde ro i hovedet. Efter en behandling hos Julie, er hovedet tom for tanker og har en helt fornyet energi. Giver mine varmeste anbefalinger. ❤️
Julie er virkeligt det sødeste, mest empatiske, imødekommende menneske. Jeg har haft 3 sessioner hos Julie og det har været en fornøjelse på flere planer. Jeg kan kun anbefale Julie hvis man vil arbejde med forskellige temaer imens liv.
Helene Estela RivasHelene Estela Rivas
09:21 14 Oct 20
Jeg blev anbefalet Julie af en bekendt, og har absolut ikke fortrudt min session med hende.Julie har en dejlig og rolig personlighed. Hun er imødekommende og tilstede og jeg oplevede at hun hurtigt kunne zoome sig ind på mit behov, og hvor jeg var i min rejse. Det er for mig, tegn på en god terapeut.Hypnose-metoden var jeg var skeptisk omkring – lige indtil jeg havde afprøvet det. Hold op, en befrielse! Jeg har følt effekten i helt op til en måned efter.Hun guide dig flot igennem processen, sørger for at rummet og rejsen er tryg, og sørger for at du lander flot bagefter, og ikke går fra sessionen ked eller nedtrykt.Jeg kan på det varmeste anbefale Julie.Tusind tak for alt ❤
Ulle LightMirrorUlle LightMirror
14:18 18 Mar 20
Julie giver en behagelig behandling som er yderst professionel, der er plads til alt det gode, det alvorlige men også det sjoveFaktisk er der bare plads hvilket for mit vedkommende var rigtig rart og beroligendeJulie virker som en kompetent behandler og resultaterne er tydelige at mærkeJeg var træt og lettere irriteret da jeg ankom men fik ro påSamtidig var jeg fuld af fornyet energi, som sagt gik hele vejen fra trianglen og til hovedbanegården i et strejk, med et stort smil på mit ansigt, he hø høEn anbefalelsesværdig oplevelseTusind tak 😀
Nicolaj Hoff HansenNicolaj Hoff Hansen
18:46 24 Jan 20
Mit første besøg hos Julie var en kæmpe succesoplevelse. Julie er et super behageligt menneske, hun har bare en fantastisk udstråling. Hun kan virkelig anbefales
Jesper SchultzJesper Schultz
19:15 12 Nov 19
Sikke en fantastisk resultat der er kommet efter mit besøg hos Julie.Mit store problem er, ja nu hedder det var.Jeg var meget presset på at have hovdet under vand. Det er lidt noget møg når jeg gerne vil lære at svømme crawl.Jeg er startet min svømme træning og det er med hovdet under vand. Jeg er gået fra at det nok ikke ville lykkes til at kunne sætte mig et større mål med min træning.Så for mig er 5 stjerner til Julie ikke nok.
js_loader
[ameliabooking trigger=amelia-costum-id]
[ameliabooking trigger=amelia-costum-id2]