Selvudvikling

Drømmetydning

Drømmetydning med eller uden hypnose - Julie Krag

Nogle drømme er særlige for os. Vi drømmer hver nat, men kun nogle få kan vi faktisk huske. Særlige drømme har det med at brænde sig fast i hukommelsen og kan være svære at slippe. Det kan være drømme, som har særlige budskaber fra vores underbevidsthed.

Drømme er budskaber fra vores underbevidsthed - Julie  Krag

Du kan tilgå drømmen i hypnose og genleve drømmen fra et iagttager-synspunkt med mulighed for at tolke og analysere vigtig viden, som din underbevidsthed kommunikerer til dig.

Drømmetydning kan være aktuelt for dig, hvis du i forvejen er i proces i et længerevarende terapeutisk forløb.

Det kan også være for dig, som nørder personlig udvikling og er nysgerrig på den drøm, som på sin egen måde, har vækket en dyb interesse.

Du kan frit vælge om du vil tilgå drømmen i hypnose, eller om du vil tilgå den uden at være hypnotiseret. Jeg kan facilitere begge dele for dig, alt efter dit ønske.

Drømmetydning med eller uden hypnose - Julie Krag

Denne type behandling kan minde lidt om opdagelsesrejser til tidligere liv uden terapeutisk formål. Opdagelsesrejser og regression til tidligere liv, er som sådan ikke noget jeg tilbyder i mit katalog – medmindre du laver en personlig forespørgsel om det. Detaljer vedrørende den slags sessioner får du ved at kontakte mig.

Hvordan foregår en drømmesession

Opstår der en betydningsfuld drøm imens du er i terapeutisk forløb, vil en session forløbe som sædvanligvis med samtale og hypnose (eller vågen øvelse hvis du ikke ønske hypnose).

Er det udelukkende en forespørgsel på en drøm, du ønsker at undersøge, kan du vælge en session på 45 min, som er væsentlig billigere. Se mine priser her.

Har du spørgsmål eller fanger dette din interesse, så er du velkommen til at kontakte mig. Du finder mine kontakt oplysninger her.

De bedste hilsner
Julie

Leave a Reply

Your email address will not be published.