KØB ET FORLØB

Julie er virkeligt det sødeste, mest empatiske, imødekommende menneske. Jeg har haft 3 sessioner hos Julie og det har været en fornøjelse på flere planer. Jeg kan kun anbefale Julie hvis man vil arbejde med forskellige temaer imens liv.
Helene Estela RivasHelene Estela Rivas
09:21 14 Oct 20
Jeg blev anbefalet Julie af en bekendt, og har absolut ikke fortrudt min session med hende.Julie har en dejlig og rolig personlighed. Hun er imødekommende og tilstede og jeg oplevede at hun hurtigt kunne zoome sig ind på mit behov, og hvor jeg var i min rejse. Det er for mig, tegn på en god terapeut.Hypnose-metoden var jeg var skeptisk omkring – lige indtil jeg havde afprøvet det. Hold op, en befrielse! Jeg har følt effekten i helt op til en måned efter.Hun guide dig flot igennem processen, sørger for at rummet og rejsen er tryg, og sørger for at du lander flot bagefter, og ikke går fra sessionen ked eller nedtrykt.Jeg kan på det varmeste anbefale Julie.Tusind tak for alt ❤
Ulle LightMirrorUlle LightMirror
14:18 18 Mar 20
Julie giver en behagelig behandling som er yderst professionel, der er plads til alt det gode, det alvorlige men også det sjoveFaktisk er der bare plads hvilket for mit vedkommende var rigtig rart og beroligendeJulie virker som en kompetent behandler og resultaterne er tydelige at mærkeJeg var træt og lettere irriteret da jeg ankom men fik ro påSamtidig var jeg fuld af fornyet energi, som sagt gik hele vejen fra trianglen og til hovedbanegården i et strejk, med et stort smil på mit ansigt, he hø høEn anbefalelsesværdig oplevelseTusind tak 😀
Mit første besøg hos Julie var en kæmpe succesoplevelse. Julie er et super behageligt menneske, hun har bare en fantastisk udstråling. Hun kan virkelig anbefales
Jesper SchultzJesper Schultz
19:15 12 Nov 19
Sikke en fantastisk resultat der er kommet efter mit besøg hos Julie.Mit store problem er, ja nu hedder det var.Jeg var meget presset på at have hovdet under vand. Det er lidt noget møg når jeg gerne vil lære at svømme crawl.Jeg er startet min svømme træning og det er med hovdet under vand. Jeg er gået fra at det nok ikke ville lykkes til at kunne sætte mig et større mål med min træning.Så for mig er 5 stjerner til Julie ikke nok.
js_loader

VIA MOBILEPAY

1. Vælg om du ønsker: 

– et Mini forløb hypnose

– et Standard forløb hypnose

– et Mentor hypnose forløb

2. Overfør prisen på forløbet til mobilepay 133300 – i kommentarfeltet skriver du dit navn

3. Du modtager en SMS med en kode

4. Gå derefter ind på bookingsiden og  vælg det forløb du har købt

5. Vælg dato og tid i kalenderen

6. Indtast dine oplysninger og anvend din KODE som betaling

7. Tryk “Videre”

8. Du modtager en bekræftelse på din booking

Et forløb er den største anbefaling, jeg kan give dig, hvis du gerne vil arbejde med dig selv og forandre essensen af dit problem og opnå varige personlige mål.

Når vi arbejder med problemer og sætter mål, er der oftest flere delmål og lag der skal belyses og håndteres, for at komme rundt om både symptomer og årsag til dit problem. Da én session starter med at behandle ét lag eller delmål der opstår fra et problem, vil man sjældent nå i mål og opnå en varig forandring.

Et forløb med eller uden hypnose er procesarbejde. Du vil komme i udvikling og forandringen vil manifestere sig i det tempo, du er klar til. Du vil altid selv stå til ansvar for egen udvikling og alt hvad der sker uden for terapi rummet – altså din egen forvaltning af dit liv – er på eget ansvar og initiativ.

Derfor skal du købe et forløb:

SÅDAN KØBER DU FORLØB MED DANKORT

MINI HYPNOSE FORLØB

3 SESSIONER
3450kr
3150 kr Spar 300,-
 • 1 session: Afklarende samtale og hypnose
 • 2 session: Målrettet individuel tilrettelagt terapi og hypnose
 • 3 session: Justering og effektivisering af ønsket resultat med behandling
 • Ekstra: Lydfiler til hjemmebrug
 •  
Populær

STANDARD HYPNOSE FORLØB

5 SESSIONER
5750kr
4950 kr Spar 800,-
 • 1 session: Afklarende samtale og hypnose
 • 2 session: Målrettet individuel tilrettelagt terapi og hypnose
 • 3 session: Justering og effektivisering af ønsket resultat med behandling
 • 4 session: Håndtering af modstridende følelser / problematikker
 • 5. session: Mentaltræning til vedligeholdelse af ny tilstand / adfærd / evner
 • Ekstra: Lydfiler til hjemmebrug
ANBEFALEt

MENTOR HYPNOSE FORLØB

10 SESSIONER
11500kr
9500 kr Spar 2000,-
 • 10 sessioner á 90 minutter
 • Unik sparring i din personlige udvikling
 • Kan bruges over et helt år
 • Få behandlet flere forskellige temaer i dit liv
 • Mentaltræning til flere typer problemer
 • Unik udviklende sparring og terapi
 • Ekstra: Lydfiler til hjemmebrug
MEST VÆRDI