Om

Hej, jeg hedder Julie

Jeg hjælper almindelige mennesker med at opnå den forandring og bedre livskvalitet de ønsker. Gennem terapi hos mig, har jeg hjulpet folk til at forløse problematikker og personlige udfordringer, af forskellig karakter. 

 

Vi kan ikke ændre på vores fortid, men vi kan ændre på den måde, vi føler og tænker om den i vores nuværende liv.

Vælge om det fortsat skal være med til at begrænse os i vores fremtid - eller om det skal åbne nye muligheder i vores liv.

Mindsettet, følelser og daglig struktur er de ting vi kigger nærmere på, når jeg hjælper mennesker i krise med at håndtere deres udfordringer og personlige udvikling. 

Overordnet …

Jeg er uddannet NLP Master practitioner og Master hypnoterapeut fra Psykoterapeut Akademiet. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med at uddanne mig til reg. Hypnose Psykoterapeut, som er en 4 årige uddannelse. 

Løbende modtager jeg supervision på mine rapporter, og sikrer på den måde kvaliteten inden for mit terapeutiske arbejde. Derfor kan jeg tilbyde grundige sessioner for mine klienter, der kommer hos mig.   

Metoder og tilgange

Som terapeut, arbejder jeg ud fra NLP, som du kan læse meget mere om under afsnittet “Terapi“. Ydermere anvender jeg hypnoterapi i mine behandlinger. Jeg tilbyder også behandlinger uden hypnose. Det er for dig der enten ikke føler for hypnoterapi eller, at det, af anden årsag, ikke er hensigtsmæssigt for dig.

Gennem disse tilgange, er jeg blevet bekendt med flere forskellige værktøjer og teknikker. Teknikker som kan hjælpe dig med at få forløst dine problematikker eller blokeringer, du kommer med. Du kan også læse meget mere om hvilke emner jeg behandler i afsnittet “Terapi“. Du kan også læse meget mere om hypnoterapi, hvis du er nysgerrig på det.

Jeg har også viden og erfaring indenfor åndedrætsterapi og bruger det også med mine klienter, hvis der er behov for det.

Men udover det, hvem er jeg så?

Når jeg bare er Julie helt privat, holder jeg til på Amagerbro. Her bor jeg sammen med min kæreste Christian. 

Jeg har en fortid med misbrug og psykisk sygdom. 

Efter at have været gennem terapeutiske forløb og jeg stiftede bekendtskab med NLP i mine start 20’ere, oplevede jeg, hvordan en enkelt tanke kunne ændre ens liv. At et lykkeligt liv, kun var en tanke væk. Og jeg fik en drøm. En drøm om at få et meningsfuldt liv på flere planer. En drøm om at få min egen praksis – der kunne inspirere og gøre en forskel for andre end mig selv. 

Efter nogle år sprang jeg ud i det. Jeg fik øjnene op for hypnoterapi og dens virkning, som tidligere havde været et lidt mystisk og diffust emne for mig. Jeg blev overrasket! Lige siden, har jeg sat min store opmærksomhed på, at udvikle mig som terapeut og tillært mig teknikker. Det er med henblik på at yde fyldestgørende professionel terapi, som kan hjælpe andre videre i deres personlige udfordringer. 

Personlig udvikling har været et tema i mit liv gennem de sidste mange år. Jeg kender til det at sidde “i den varme stol”, og det med at være i proces. Deraf er jeg støbt med den holdning, at man skal kunne arbejde med sig selv, for at kunne arbejde med andre.  

Facts udover

Er jeg også pædagog og har arbejdet i pædagogisk regi siden 2012, både indenfor det speciale og normale område 🙂 Jeg studerer og praktiserer mindfulness og er også glad for at dyrke sport. 

 

Jeg håber du vil give mig muligheden for at hjælpe dig også.