HVAD JEG BEHANDLER

Her kan du læse mere om problematikker og udfordringer, jeg gennem tidligere behandlinger har hjulpet klienter med. Hvis du er i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe dig med din problemstilling, så bare kontakt mig, for at få en vurdering.

Dette er bare en del af de problemstillinger hypnoterapi og NLP kan bruges til.

Angst, eksamensangst, præstationsangst

I skolen, på jobbet, nyt job eller i en helt anden sammenhæng? Bliv klogere på, hvordan du bryder igennem din uønskede adfærd og vær den bedste version af dig selv.

Vægtreduktion

Har du mistet kontrollen over dit indtag af mad? Eller af en anden grund har svært ved at reducere vægten til dit ønskede mål? Du kan blive klogere på dine spisemønstre og hvad der ligger bag din adfærd. Til vægtreduktion anbefaler jeg et forløb på min. 5 behandlinger.

Fobi

Skræk for højder, edderkopper, tandlæger eller noget helt fjerde? Fobier behandles med den samme metode, og flere og flere mennesker har fået øjnene op for denne type behandling.

Rygestop

Generer din rygning, nogen du kender? Flere mennesker er døde af rygning. Få hjælp til dit ønske om et røgfrit liv. Jeg anbefaler 1-3 sessioner til at blive røgfri – ved mere end 1 behandling, anbefaler jeg at forløbet foregår over ca. 3-4 uger.

Traumer

Gamle hændelser og episoder lagrer sig i kroppen og i sindet, og kan udløse en uhensigtsmæssig adfærd. Sidder du fast i dit problem, du ikke løse selv? Book en tid idag.

Stress og manglende ro

Søvnbesvær, uro og anspændthed? Genfind ro og balance i din krop og sind, ved hjælp af samtale -og hypnoterapi. Opnå større glæde og bedre livskvalitet for dig.

Selvværd og selvtillid

Lavt selvværd og manglende selvtillid i givne situationer, kan medvirke til en lav selvfølelse og uhensigtsmæssige mønstre. Er du klar til at finde din styrke og indre kærlighed? Giv dig selv et kærligt boost.

Dårlige vaner

Træt af at gå i ring i gamle vaner, der ikke tjener dig positivt? Få hjælp til nye strategier, bryd mønsteret og find nye måder til at skabe sundere vaner, som er i den bedste interesse for din personlighed.

Negative tanker

Bekymringer, tankemylder, jalousi kan præger vores hverdag, velvære i sådan en grad, at det kommer til udtryk i vores adfærd og følelsesliv. Find eller genfind dit positive mindset og opnå mere glæde.

Faldende motivation og overskud

Manglende energi og overskud, kan påvirke både overblik, motivation og træthed. Har du mistet motivationen og har svært ved at genfinde gnisten? Juster din retning med hjælp af terapi og genfind gnisten.

Afhængighed

Sukker, mad, eller afhængigheds-relationer mellem mennesker? Få hjælp til at få kontrollen tilbage, øge din selvkontrol – og frigøre dig til at finde nye veje til glæde og tilfredshed.

Fysiske tilstande - smertebehandling

Hypnoterapi kan anvendes til flere forskellige fysiske symptomer. Det er en forudsætning at du har været ved egen læge, før jeg tilbyder hypnoterapi i forhold til en fysisk problemstilling. ​Kontakt mig for en vurdering.

Vil du læse mere om...

Hvad er hypnoterapi

Hvad er NLP

HVAD BESTÅR BEHANDLINGEN AF?

En behandling hos mig, starter vi først ud med en samtale, hvor du præsenterer dig selv og vi får afklaring over problemstillingen. Hele behandlingen foregår i et samarbejde mellem dig som klient og jeg som terapeut. Efterfølgende vil jeg indlede hypnosen og du vil blive ført i en behagelig trance. Oftest vil 1-3 behandlinger være nok, alt efter den gældende problemstilling, der skal arbejdes med.

For alle behandlinger er det en forudsætning, at du selv er motiveret for at opnå personlig forandring.

Er din udfordring ikke beskrevet?

Så kontakt mig for at få en vurdering, om jeg kan tilbyde det rette for dig

Hvad er hypnoterapi?

I hypnosen bliver du bragt i en afslappet tilstand, således at underbevidstheden er åben for positive forslag og forandringer. Det er en fokuseringstilstand, der kan sammenlignes med, når man drømmer, mediterer eller indlever sig i noget.  Under denne tilstand bevarer man sin selvkontrol og man kan afbryde tilstanden/ behandlingen i øjeblikket, hvis man får behov for det.

I vores underbevidsthed ligger alle vores gamle tillærte mønstre, oplevelser og følelser, som er grunden til hvorfor vi i dag kan have en uhensigtsmæssig adfærd, vi ikke ønsker, men er bevidst om. Det kan være mønstre der ikke længere støtter én eller ligefrem bremser os i vores måde at leve på. Hypnose kan bruges som metode, for at få disse ting afklaret og løse op for de blokeringer og begrænsninger, vi har tillært os tidligere i vores liv.

Da hypnose også anser fysiske ting som værende psykisk betingede, da det styrende for vores velbefindende ofte sidder i vores sind, kan hypnose også være forløsende i forhold til flere ting. Det kan bl.a. være vægtreduktion, rygning, smertelindring, allergi etc. Har man et ønske om at få hypnose mod en fysisk smerte, er det dog en forudsætning, at man har været hos egen læge først.

Hypnoterapi kan hjælpe mennesker til at opnå en større selvforståelse undervejs i behandlingen, og på den måde medvirke til en bedre livskvalitet hos den enkelte.

Myter og fakta om hypnose?

Læs mere om de mest stillede spørgsmål, jeg ofte bliver spurgt om… 

Hvad er NLP?

Neuro Lingvistisk Programming startede sin udvikling i 1970erne af Richard Bandler og John Grinder. Terapien indeholder en bred favn af teknikker og øvelser, som har rødder fra psykologi, kognitivisme, meditation og hypnoterapi. Terapien i dens form er baseret på sprogbrug og sprogets antagelse, vores sanser som vi forskelligt oplever verden igennem, og gamle tillærte mønstre som udgør vores adfærdsmønstre. Teorien er stadig under udvikling og forholdsvis ny, og anses fortsat som værende i kategorien alternativ behandling.

NLP kan minde en del om kognitiv terapi og coaching (Coachingens start i Danmark er baseret på NLP’ens principper).

Jeg anvender NLP i mine samtaler og teknikker bl.a. i form af gulvøvelser, hvis der ikke anvendes hypnoterapi. Samtidig kombinerer jeg også NLP i mine hypnosesessioner.

Hvorfor NLP?

NLP er let tilgængeligt at anvende i forhold til mange andre terapiformer, og kan derfor være nemt at benytte for klienter selv, til deres personlige udvikling. NLP kan være løsningen på mange personlige problemer og udfordringer, fx: vægttab, depression, angst, stress, uhensigtsmæssige vaner, afhængighed, kommunikationsevner, selvværd, selvtillid etc. Det bruges også som mental træning, for atleter o.a.

Udover benyttes NLP også i andre sammenhænge, bl.a. indenfor salg, ledelse og kommunikation.

Har du flere spørgsmål?

Har du spørgsmål til terapien eller mine behandlinger, så kontakt mig endelig. Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål