HVAD JEG BEHANDLER

Her kan du læse mere om problematikker og udfordringer, jeg gennem tidligere behandlinger har hjulpet klienter med. Hvis du er i tvivl om hvorvidt jeg kan hjælpe dig med din problemstilling, så bare kontakt mig, for at få en vurdering.

Dette er bare en del af de problemstillinger hypnoterapi og NLP kan bruges til.

Klik på overskrifterne for at læse mere.

Angst

Oplever du angst i din hverdag? Hypnose er en effektiv metode mod angst. Bliv klogere på, hvordan du bryder igennem din uønskede adfærd og vær den bedste version af dig selv.

Eksamensangst

Eksamensangst påvirker dine tanker, følelser og overbevisninger negativt. Vil du gerne have kontrollen tilbage over din læring og præstation? Jeg anbefaler 1-3 sessioner. Book tid i dag.

Præstationsangst

Er din livskvalitet holdt nede pga. præstationsangst? Nogle mennesker går med sit problem i lang tid, før de søger hjælp. Du behøver ikke vente med at løse dit problem. Book tid i dag.

Vægtreduktion

Har du mistet kontrollen over dit indtag af mad? Med terapi og mentaltræning kan du lave dine spisevaner om, håndtere dine cravings, mængder og følelsesmæssige behov. Til vægtreduktion anbefaler jeg et forløb på min. 5 behandlinger.

Fobi

Skræk for højder, edderkopper, tandlæger eller noget helt fjerde? Fobier behandles med den samme metode, og flere og flere mennesker har fået øjnene op for denne type behandling.

Rygestop

Generer din rygning, nogen du kender? Flere mennesker er døde af rygning. Få hjælp til dit ønske om et røgfrit liv. Jeg anbefaler 1-3 sessioner til at blive røgfri. Ved mere end 1 behandling, anbefaler jeg at forløbet foregår over ca. 3-4 uger.

Traumer

Gamle hændelser og episoder lagrer sig i kroppen og i sindet, og kan udløse en uhensigtsmæssig adfærd. Sidder du fast i dit problem, du ikke løse selv? Book en tid idag.

Begyndende stress

Søvnbesvær, uro og anspændthed? Det er svært at opdage, når begyndende stress er en del af hverdagen. Problemer opstår nemt, hvis ikke man tager hånd om sin krop og sit sind i tide.

Selvværd

Lavt selvværd kan medvirke til en lav selvfølelse og uhensigtsmæssige mønstre. Den måde vi behandler os selv, afspejler hvorvidt du har et højt eller et lavt selvværd. Selvværd er den værdi, der bestemmer kvaliteten i oplevelsen af dit liv.

Dårlige vaner

Dårlige vaner er roden til et utilfredsstillende liv. Få hjælp til nye strategier, bryd mønsteret og skab nye sundere vaner, som tjener den bedste interesse for dig og dine ønskede mål.

Negative tanker

Negative tanker dækker over mange ting, såsom bekymringer, tankemylder og jalousi. Det kan præge vores hverdag i sådan en grad, at det kommer til udtryk i vores adfærd og følelsesliv. Find eller genfind dit positive mindset og opnå mere glæde.

(Manglende) motivation

Lever du et et liv i mellemtilfredshed, hvor du aldrig rigtig føler dig tændt? Eller savner du følelsen af motivation, når det handler om vigtige ting i dit liv? Din motivation bestemmer i sidste ende kvaliteten, nemheden eller sværheden af et givent mål.

Afhængighed

At være afhængig kan for mange føles, som at miste kontrollen over eget liv. Alkohol, sukker, sociale medier, afhængighedsrelationer og koffein er temaer, jeg har haft i min varme stol i klinikken. Få hjælp til at øge din selvkontrol og frigøre dig selv mod nye veje til glæde og tilfredshed.

Fysiske tilstande

Smerte og senhjerneskade kan behandles med hypnoterapi. Det er en forudsætning at du har været ved egen læge, før jeg tilbyder hypnoterapi i forhold til en fysisk problemstilling. ​Kontakt mig for en vurdering.

Efterfødselsreaktioner

Flere kvinder oplever at have efterfødselsreaktioner i form af angst, ked-af-det-hed, uoverkommelighed og manglende følelse af at slå til over for sin mand. Det er helt almindeligt, men fortsat et tabu i vores moderne tid.

Søvnløshed

Find ud af hvad der holder dig vågen om natten og hvordan du kan få din søvn tilbage. At gå på kompromis med sin søvn bør ikke blive normalen i dit liv. Hjernen har brug for søvn, for at rense sig igennem.

Sorg

Befinder du dig midt i en krise? Kærestesorg, dødsfald eller at have mistet en nærstående person på anden vis, kan føre et menneske i dyb sorg. Terapi kan ikke få sorg til at forsvinde, men det kan hjælpe dig til at være i det.

Vrede

Vrede er en stærk følelse, som kan påvirke vores selvværd og livskvalitet på sigt. Det er ofte en følelse der opstår efter at være såret eller uretfærdigt behandlet. Ophobet vrede kan medføre kontroltab og uhensigtsmæssig adfærd.

Selvtillid

Lav selvtillid kan føre til stor usikkerhed og frygt for ikke at slå til. Med høj selvtillid giver det mod til at turde mere. Vil du gerne arbejde med din selvtillid, så kan terapi hjælpe dig på vej.

Selvskadende adfærd

Selvskadende adfærd er en paraply betegnelse for flere typer adfærd, fx neglebidning, spiseforstyrrelser etc. Forløb vil variere alt efter hvilken type adfærd, du ønsker at ændre.

High performance

At lære og træne sig selv ud til en udfoldelse af sit fulde potentiale, er blevet populært for flere og flere mennesker. Det handler om at tage lederskab over sig selv og kende sine begrænsninger.

Koncentration og arbejdshukommelse

Hypnose er en effektiv metode til at arbejde med hukommelsesproblemer. Nylig forskning viser at hypnose er yderst effektivt for arbejdshukommelsen hos senhjerneskadede.

Personlig udvikling

Jeg vil vove at påstå, at alt psykoterapi er personlig udvikling. Vil du på en spændende rejse med dig selv som passager, er der ingen grænser for, hvad du vil opdage go arbejde med. Det kan både være hårdt og forløsende.

Drømmetydning

Har du haft en drøm, som har brændt sig fast i dig? Drømme kan have meget at sige, når vi er proces i vores liv. Med hypnose har du mulighed for at tage tilbage din drøm og opleve den ud fra nye perspektiver.

Vil du læse mere om...

Hvad er hypnoterapi

Hvad er NLP

HVAD BESTÅR BEHANDLINGEN AF?

En behandling hos mig, starter vi først ud med en samtale, hvor du præsenterer dig selv og vi får afklaring over problemstillingen. Hele behandlingen foregår i et samarbejde mellem dig som klient og jeg som terapeut. Efterfølgende vil jeg indlede hypnosen og du vil blive ført i en behagelig trance. Oftest vil 1-3 behandlinger være nok, alt efter den gældende problemstilling, der skal arbejdes med.

For alle behandlinger er det en forudsætning, at du selv er motiveret for at opnå personlig forandring.

Er din udfordring ikke beskrevet?

Så kontakt mig for at få en vurdering, om jeg kan tilbyde det rette for dig

Hvad er hypnoterapi?

I hypnosen bliver du bragt i en afslappet tilstand, således at underbevidstheden er åben for positive forslag og forandringer. Det er en fokuseringstilstand, der kan sammenlignes med, når man drømmer, mediterer eller indlever sig i noget.  Under denne tilstand bevarer man sin selvkontrol og man kan afbryde tilstanden/ behandlingen i øjeblikket, hvis man får behov for det.

I vores underbevidsthed ligger alle vores gamle tillærte mønstre, oplevelser og følelser, som er grunden til hvorfor vi i dag kan have en uhensigtsmæssig adfærd, vi ikke ønsker, men er bevidst om. Det kan være mønstre der ikke længere støtter én eller ligefrem bremser os i vores måde at leve på. Hypnose kan bruges som metode, for at få disse ting afklaret og løse op for de blokeringer og begrænsninger, vi har tillært os tidligere i vores liv.

Da hypnose også anser fysiske ting som værende psykisk betingede, da det styrende for vores velbefindende ofte sidder i vores sind, kan hypnose også være forløsende i forhold til flere ting. Det kan bl.a. være vægtreduktion, rygning, smertelindring, allergi etc. Har man et ønske om at få hypnose mod en fysisk smerte, er det dog en forudsætning, at man har været hos egen læge først.

Hypnoterapi kan hjælpe mennesker til at opnå en større selvforståelse undervejs i behandlingen, og på den måde medvirke til en bedre livskvalitet hos den enkelte.

Myter og fakta om hypnose?

Læs mere om de mest stillede spørgsmål, jeg ofte bliver spurgt om… 

Hvad er NLP?

Neuro Lingvistisk Programming startede sin udvikling i 1970erne af Richard Bandler og John Grinder. Terapien indeholder en bred favn af teknikker og øvelser, som har rødder fra psykologi, kognitivisme, meditation og hypnoterapi. Terapien i dens form er baseret på sprogbrug og sprogets antagelse, vores sanser som vi forskelligt oplever verden igennem, og gamle tillærte mønstre som udgør vores adfærdsmønstre. Teorien er stadig under udvikling og forholdsvis ny, og anses fortsat som værende i kategorien alternativ behandling.

NLP kan minde en del om kognitiv terapi og coaching (Coachingens start i Danmark er baseret på NLP’ens principper).

Jeg anvender NLP i mine samtaler og teknikker bl.a. i form af gulvøvelser, hvis der ikke anvendes hypnoterapi. Samtidig kombinerer jeg også NLP i mine hypnosesessioner.

Hvorfor NLP?

NLP er let tilgængeligt at anvende i forhold til mange andre terapiformer, og kan derfor være nemt at benytte for klienter selv, til deres personlige udvikling. NLP kan være løsningen på mange personlige problemer og udfordringer, fx: vægttab, depression, angst, stress, uhensigtsmæssige vaner, afhængighed, kommunikationsevner, selvværd, selvtillid etc. Det bruges også som mental træning, for atleter o.a.

Udover benyttes NLP også i andre sammenhænge, bl.a. indenfor salg, ledelse og kommunikation.

Har du flere spørgsmål?

Har du spørgsmål til terapien eller mine behandlinger, så kontakt mig endelig. Jeg vil med glæde besvare dine spørgsmål